beti1982
III'2008 i IV'2010
Witajcie,
no widzę, że za dużo do nadrobienia nie ma...
Mrowa, widzę, że zawzięliście się na kreta...
Asiu, jak na razie dla mnie oprócz Joli
net to też często jedyna forma szerszego kontaktu ze światem dlatego doskonale cię rozumiem
Marteczka, pychotka
Mam nadzieję,że wszystkim będzie smakowało:-)
Weronikaa, współczuję twardych piersi...:-( może za często podajesz Nelce i stąd ta nadprodukcja
A i niech Nelcia już tak śpi zawsze
oczywiście w swoim łózeczku
PM, buziulki i gratulacje dla Tosi pierwszego ząbka :* No i niech nie sprawia mamie bólu
Aktywnie spędzasz czas... ciągle w drodze...:-)
I jak wyniki siostry? Mam nadzieję, że wszystko się unormowało... A co do rodzenia, to najgorzej chyba rodzić w wakacje... albo remonty dróg albo szpitali, albo jedno i drugie
Milla, no to strasznie to przechodzi Ninka
Mam nadzieję, że ząbek szybko się przebije
Może to Ciebie pocieszy, że mam podobnie... Jola dzisiaj w ciągu dnia przespała się ze 3 razy po godzince i to bardzo niespokojnie...:-(
Stefanna, świetnie, że już wróciłaś w dobrej formie...:-) a tych pisków nie zazdroszczę...
Jola ćwiczy je od niedzieli, a i jeszcze czasami zaczyna tak "śpiewać" jak ubzdryngolony pijaczek
;-)
Skaba, będziemy Cie wyczekiwać z niecierpliwością...
Podobnie jak wielu innych: Niekat, Asze, Ewa33, Darinia, Elip, Iza, Siwona, Sabinka, Dorotaaa, Kasik, MrsF odezwijcie się!!! Czy o kimś zapomniałam?
no widzę, że za dużo do nadrobienia nie ma...
Mrowa, widzę, że zawzięliście się na kreta...

Asiu, jak na razie dla mnie oprócz Joli
net to też często jedyna forma szerszego kontaktu ze światem dlatego doskonale cię rozumiem
Marteczka, pychotka
Mam nadzieję,że wszystkim będzie smakowało:-)Weronikaa, współczuję twardych piersi...:-( może za często podajesz Nelce i stąd ta nadprodukcja

A i niech Nelcia już tak śpi zawsze

oczywiście w swoim łózeczkuPM, buziulki i gratulacje dla Tosi pierwszego ząbka :* No i niech nie sprawia mamie bólu

Aktywnie spędzasz czas... ciągle w drodze...:-)
I jak wyniki siostry? Mam nadzieję, że wszystko się unormowało... A co do rodzenia, to najgorzej chyba rodzić w wakacje... albo remonty dróg albo szpitali, albo jedno i drugie

Milla, no to strasznie to przechodzi Ninka
Mam nadzieję, że ząbek szybko się przebije
Może to Ciebie pocieszy, że mam podobnie... Jola dzisiaj w ciągu dnia przespała się ze 3 razy po godzince i to bardzo niespokojnie...:-(
Stefanna, świetnie, że już wróciłaś w dobrej formie...:-) a tych pisków nie zazdroszczę...
Jola ćwiczy je od niedzieli, a i jeszcze czasami zaczyna tak "śpiewać" jak ubzdryngolony pijaczek
;-)Skaba, będziemy Cie wyczekiwać z niecierpliwością...

Podobnie jak wielu innych: Niekat, Asze, Ewa33, Darinia, Elip, Iza, Siwona, Sabinka, Dorotaaa, Kasik, MrsF odezwijcie się!!! Czy o kimś zapomniałam?

ale bądź konsekwentna i da radę.Moja od początku uczyłam żeby sama zasypiała w łóżeczku i może kiedyś jej schodziło bo się wierciła,ja jej po kilkanaście razy smoczka wtykałam,ale teraz jak jest już zmęczona w południe i wieczorem to do łóżeczka piciu albo mleczko wypije i lulu!A przyznam się szczerze,że jak wstanie za wcześnie rano tzn przed 8 to biorę ją do siebie albo do wózeczka jakieś 30-50min i usypia jeszcze,dzisiaj jak wstała o 7:30 to później mnie obudziła o 11.No bo jak mama poszła spac o 1 a mała o 23 to trzeba odespac
dzisiaj to normalnie przeginała
Nie no po terenach Bolder był spoko właśnie dlatego go chciałam ładny i terenowy i gondola faktycznie duża i głęboka;-)w V3 też spora ale nie tak głęboka,tylko to że malowane felgi i stelaż i się obdzierał przy każdej okazji
,cieńkie ośki a wózek ciężki i koła jakoś krzywo stały,ale kurde wszystkim się podobał
ciągle padało
Szkoda tylko, że jakoś jej nie trawisz...:-( Mam nadzieję, że złe wyobrażenia na temat przyszłości synka szybko miną i będzie tylko lepiej