Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

...gdzie was wyniosło
.
.
. A za chwilę czeka mnie znowu pakowanie, bo teście wybyli na urlop a my się przenosimy pilnować domku. Tosi to dobrze zrobi, bo na podwóreczku śpi rewelacyjnie. Jak byliśmy teraz u moich rodziców to dwa kroki wózkiem po trawie i Tosia już śpi
. Także na bb też mnie nie będzie prze jakiś czas
. Bo netu u teściów nie mam
.
. A u mojej siostry okazało się, że ma mało wód (jest w dolnej granicy ma:5,5 a dolna granica: 5 dla porównania ja miałam:18,9). I się tak o nią martwię
. Nawet była skierowana przez lekerza na indukcję, ale miejsc brak

. Właśnie teraz ma usg także zobaczymy czy ten wskaźnik wód się podniósł. Mam nadzieję
.
szok. Podobno jak się ma psa to krety się boją. Teście jak mieli stafforda (nie wiem czy tak sie pisze tą rase) to kreta ani śladu, bo jak nawet biegał to ten tupot odganiał kreta. Dlatego znowu planują zakup psa
.

. Co roku z mężusiem jeździmy na początku października w Bieszczady a tym razem z Tosią też:-)...tym razem wyjazd będzie ligthowy...nie tak jak zazwyczaj od schroniska do schroniska
.
Zuzia super wygląda na tej fotce...taka już duża dziewczynka
.
jak nie ma co robić to sru nad Solinę, do Polańczyka albo mniejsze wiochy jak Werlas ;-) 

cyc i pospała do 8. Mogło by jej już tak zostać :-) aaa i walczę z nią o to żeby sama zasypiała, przez pierwsze 2 dni była krzyk chyba z 2 godzinny, a np. wczoraj turlała się, turlała aż wkońcu padła :-) co prawda nie w łóżeczku tylko ze mną na łóżku, ale to już coś (a nie na rękach jak dotąd) :-)
:-)

Zdecydowanie wolałam etap pierdzioszków, ale cóż widocznie taka jest kolej rzeczy......beę jutro czesać kundle to powtykamMarteczka23 pisze:js słyszałam,że powinno się wsadzic do dziury kreta psiej sierści to wtedy się wyniesie...albo przeniesie dalej
heheheh to tak jak z mchami jest zabijesz jedną to 7 na pogrzeb przyjdziemrowa1 pisze:jak mieliśmy mrówki to Łukasz wszedł na forum zeby sie cos dowiedziec i pisało żeby zabic prezydenta i premiera to wszystkie pójda na pogrzeb;-) lub ozenic sie z królowa

jestem w swoim żywiole (domowymi zawodowym) i na neta czasu brak
tęsknię za wami i myślami wam towarzysze, ale tylko na tyle mnie stać.. teraz przyjechała siostra mojego męza, więc mamy w domu wesoło - Bartek zachwycony:-) może już niedługo osiądziemy w swoim mieszkanku i wtedy na pewno będę się starała być na bieżąco.. zobaczymy