Witam!
U nas już lepiej - jak to powiedział doktor "niebo a ziemia"

, następna kontrola w środę, mam nadzieję że będzie całkiem ok
Ewa fajna ta suszarka, tylko powiedz mi jak wyglądają rachunki za prąd??

ja niestety podobnie jak
Niekat nie miałabym jej gdzie postawić - nawet koło telewizora...brak miejsca na cokolwiek jest moja odwieczną bolączką
Weronika - aż mi się łza w oku zakręciła...
Weronika, Mrówa ja tez z tych co wolą zmywać, teraz mam zmywarkę ale jak nie ma dużo to i tak jadę ręcznie

a prasowanko często za mnie wykonuje moja teściowa - chwała jej za to

:-)
Befatka!!! Całe szczęście, że wszystko ok!!

Pilnuj teraz tylko kontroli. Ja też jak tylko skończę karmić to lecę na USG bo jestem w grupie podwyższonego ryzyka.
Iza nieźle

dobrze, że było od kogo pożyczyć:-)
Ninja miłego imprezowania

Milla też mi się wydaje, ze to zależy od twardości wody, my mamy bardzo twardą dlatego namaczam, nacieram porządnie zwykłym szarym mydłem i wszystko schodzi idealnie, później wrzucam do pralki i jest ok.
Beti 

Nikomu nic nie powiem;-) ale potrafię sobie wyobrazić co przeżyłaś

Musimy się przyzwyczajać że oczy wkoło głowy.
I na koniec powiem Wam, ze zgadzam się z
Weroniką i Beti - jesteście super i bardzo się cieszę, ze trafiłam na to forum

. Przeżywałam razem z Wami tę ciąże całkiem inaczej, bardziej świadomie, to samo jest z macierzyństwem.
Aha - bym zapomniała, dziewczyny które były na L4, macierzyńskim - sprawdziłyście czy wam dobrze naliczyli zasiłek?? Bo powinni z dodatkami, premiami. Ja właśnie wczoraj dostałam wyrównanie - prawie 3,5 tyś, co mnie ogromnie uradowało bo mamy w planach zakup nowych drzwi i paru innych drobiazgów więc ta kasa jak znalazł. Część sobie schowałam na święta;-);-)
Wszystkim SOLENIZANTOM słodkie całusy :-):-):-)