Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-)
Może jakaś mała drzemka..?!

najpierw się kawałek iłamał i został sam korzeń wieć mi go koleś śmierdzący tygodniowym potem rozwiercał i wydłubywał po okruszku
nie bolało nic a nic i tylko po 2 godzinach zaczeło mi odrętwienie schodzić z twarzy i automatycznie wchodzć ból.Ale najgorsze przespałam.Połozyłąm sie z Marcelem na 3 godziny i jest ok - w sensie ze znośnie i nei łykam tabletek
ostatecznie pzepisała Nasivin, Sterimal, odciaganie Fridą (jednak) i homeopatyczne tabletki Engystol któe mamy brać wszyscy w razie kichnięcia lub pierdniecia
no baba przesadzała serio!Zabroniłą mi z nim wychodzić nawet jak wysdrowieje przexz tydzień a na szczepienie mam sie zgłosic z 10 dni... juz wyczaiłąm zę za 11 dni nie bedzie ona miałą dyzuru tylko inna i wtedy pójdę bo tej kobity nie zniosę....stosuja sie do jej rad wyhodowałąbym sobei w domu megawrażliwego sterylnie czystego i nigdy nie uslinionego chorowitka, któego byle wiaterek rozkłąda na 2 tygodnie....znam takie dziecko i dziękuje serdecznie.ja moje dzieci hartuję...
Weronika siadasz na fotelu,mała trzymasz na kolanach,generalnie tylko oglądamy i instruktaż higieny robimy pt.szczoteczka silikonowa na palec i możesz już spokojnie nakładać troszkę pasty bez fluoru-nenedent(bez obawy -wiadomo,że taki maluch nie wypluje a jak połyka to nic sie nie stanie bo to jest bez fluoru).Jak już dziecko jest starsze i "rozumne" to wtedy rozmawiam z nim i pokazuję wszystkie pszczółki,wiaterek,kolorowe plastelinki i jak pozwoli to wyganiamy robaki(jeśli je ma;-)) a jak nie to na pierwszy raz tylko adaptacja.

hahahaahahaahahaha, sorki ale baba mnie rozwaliła! No faktycznie coś niesamowitego, że półroczne dziecko ma katar!Potem poszliśmy z MArcelem na "szczepienie" któe oczywisćie nie miało miejsca a dostaliśmy szczegółowy instruktarz jak chować dziecko od lekarki chorej na głowę.... opieprzyłą mnei zę jak to zeby półroczne dziecko miało katar i ze to ewidentnie moja wina i że ona jest "bardzo neizadolowona"

. No i zawsze wielce chorowite, ale jak wiosną inne dzieci biegały w krótkich gaciach i do tego np. bluza z długim rękawem to one tylko na spacerki w zimowych czapkach 

)a nie jest..
Rany jutro idę znów na tę depilację laserową i aż mnie trzęsie (a reklamują jako bezbolesną...)

I ja tu mam po tym niby usunąć 4 "ósemki" ???????????? 

No nie wiem, może ja jestem jakaś pier...ęta, ale mnie bolało mocnoa nie jest![]()
Jak szukałam info na necie to np. na Kafeterii dzieczyny pisały , że to trochę bolesne ale dla mnie to nie :trochę"... Dłonie po 10 sekundach całe mam mokre i tylko myśl, że kiedyś się skończy mój największy kompleks mnie tam trzyma...