kra
Zadomowiona(y)
Cześć Babeczki:-) Zrobiłam dziś Synusiowi Błażusiowi pierożki, bo lubi i łatwo je przełykać, a on zjadł wczorajszy rosół
Armagedon mieliśmy przy wieczornym antybiotyku, bo okazało się, że tabletek nie ma na rynku, więc dostał syrop a ten Zinnat jest bleeeeee
Emi za to ciągle kosi kosi nam funduje, a przy lepieniu pierogów spał mi na plecach w chuście
Tak się chwalę przede wszystkim tymi pierogami, bo chyba z rok nie robiłam
;-)
Beti ale za synową to dobiero bonus do umowy przedwstępnej;-);-);-)
Skaba to może poproś sąsiadów z dołu żeby Wam pomogli przy budowie i urządzaniu - wszyscy zaoszczędzą sobie nerwów;-)
Niekat pięknie Oliwia rysuje
mam taką samą lodówkę i takie same zestawy rysunków, jak ten który pokazałaś;-)
. Na szczęście jakiś miesiąc temu Błażej przestał mnie już rysować z Jeremim w brzuszku
Mrówa trzymam kciuki za Kondzika
Lepiej dopilnować teraz niż się zamartwiać i leczyć jak będzie starszy
Pytałaś o wujka - ma się nieźle
Jest w sześciu procentach ludzi, którzy wyszli z czegoś takiego bez szwanku, ale miał takie niesamowite szczęście, że jechał z moim M, a na miejscu wypadku przechodziła pielęgniarka i strażak będący ratownikiem medycznym. Oni go cały czas reanimowali - na samym końcu zjawiło się pogotowie - po 40 minutach i trzykrotnym ponaglaniu

Asze śmiem twierdzić, że Ci się zmęczenie na ślepia rzuciło;-);-);-)
Wyglądasz fantastycznie

Kasik dobrze, że się zabawiłaś - przynajmniej trochę wyluzowałaś po ostatnich przejściach
:-)
AsiaM pytałam naszą pediatrę o tą szczepionkę, którą będziesz dawała Ali i ona mówi, że takim małym dzieciom, jak Kudłacz ona nie zaleca, bo mają układ immunologiczny jescze nie ukształtowany (!?)
Daj proszę znać jak będziecie PO
Armagedon mieliśmy przy wieczornym antybiotyku, bo okazało się, że tabletek nie ma na rynku, więc dostał syrop a ten Zinnat jest bleeeeee
Emi za to ciągle kosi kosi nam funduje, a przy lepieniu pierogów spał mi na plecach w chuście
Tak się chwalę przede wszystkim tymi pierogami, bo chyba z rok nie robiłam
;-)
Beti ale za synową to dobiero bonus do umowy przedwstępnej;-);-);-)
Skaba to może poproś sąsiadów z dołu żeby Wam pomogli przy budowie i urządzaniu - wszyscy zaoszczędzą sobie nerwów;-)

Niekat pięknie Oliwia rysuje
mam taką samą lodówkę i takie same zestawy rysunków, jak ten który pokazałaś;-)
. Na szczęście jakiś miesiąc temu Błażej przestał mnie już rysować z Jeremim w brzuszku
Mrówa trzymam kciuki za Kondzika
Lepiej dopilnować teraz niż się zamartwiać i leczyć jak będzie starszy
Pytałaś o wujka - ma się nieźle
Jest w sześciu procentach ludzi, którzy wyszli z czegoś takiego bez szwanku, ale miał takie niesamowite szczęście, że jechał z moim M, a na miejscu wypadku przechodziła pielęgniarka i strażak będący ratownikiem medycznym. Oni go cały czas reanimowali - na samym końcu zjawiło się pogotowie - po 40 minutach i trzykrotnym ponaglaniu

Asze śmiem twierdzić, że Ci się zmęczenie na ślepia rzuciło;-);-);-)
Wyglądasz fantastycznie

Kasik dobrze, że się zabawiłaś - przynajmniej trochę wyluzowałaś po ostatnich przejściach
:-)AsiaM pytałam naszą pediatrę o tą szczepionkę, którą będziesz dawała Ali i ona mówi, że takim małym dzieciom, jak Kudłacz ona nie zaleca, bo mają układ immunologiczny jescze nie ukształtowany (!?)
Daj proszę znać jak będziecie PO