Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ja też ganiam sama z Kudłatym do przedszkola i taszczę Kurdupla w chuście
A ten lekarz to dziwny jakiś, ja ostatnio czytałam, że takie tabletki to się bierze 2 lub 3 w zależności jak długo PO zgłosiło się do gina
A robiłaś kochana test?
;-)Jeśli chodzi o antybiotyk to tak jak Asze pisała nie wolno przerywać kuracji. Przy Kudłaczu miałam taką sytuację, że było zaczerwienione gardło i dr zaleciła antyb, po trzech dniach okazało się, że ma wysypkę i że ta gorączka to była trzydniówka i wysypa jest jej efektem, a gardło było czerwone bo się młody darł

Jak dla mnie trochę za dużo zachodu, na tak krótki czas
Kudłacz też poszedł do przedszkola "bez przygotowania" a on jest tak chowany, że w domu niska temp, kompie się w Bałtyku we wrześniu, spacerujem w deszczu itp. No i co? choruje, bo w przeszkolu ich przegrzewają
No i nasza pediatra też zeszłej zimy wpadła na "wspaniały" pomysł, by go nie dawać wcale do przedszkola, tylko nianię wynająć
Jak dla mnie bez sensu, bo co będzie jak zacznie opuszczać co drugi tydzień jak będzie już w zerówce
ja swojego opóściłam po podobnym potraktowaniu mnie w 20 tc
i decyzji nie żałuje!
a co do wyborów budowlanych ... "a nie mówiłam" ??? 

hihihi

ale jutro do kontroli więc przeżyjemy ;-)
jeszcze raz buziaki dla Błażeja! duużo zdrówka!! a co do sąsiadów to są dwie możliwości - albo dostanę podwyżkę, żebym szybciej wykończyła dom i się wyniosła, albo skutecznie zmotywuję ich do przeprowadzki (wykańczają dom już 10lat
).. jakby nie patrzeć skutki mogą być tylko pozytywne:-):-)
ale nożyska ma niesamowicie długie - jak posadziłam ją obok jej równieśnika to od góry była niższa, ale nożyska jej się konczyły dużo dalej;-)a tym ginem to wrrrr

, śpi w łóżeczku:-)
Pomysł pediatry co najmniej dziwny
, zdrówka dla mamy
. Powiedz teściowej, ze Trzylatek nie może jeść tyle co dorosły bo nadwaga w każdym wieku jest groźna a chyba chce żeby wnusia była zdrowa, piękna i sprawna?? Zacytuję Ci tu doc. dr hab.Janinę Piotrowską - Jastrzębską: