Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
w takim kolorku ślicznie wyglądasz i cięcie super... tylko te zmęczone oczy
ja umawiałam się 2 tygodnie temu i pierwsza wolny termin był na 24 listopada
zaraz skoczę obejrzeć zdjęcia rodzynka
po rozlokowaniu na rysunku...
potem jeszce dentysta (ząbek mi pękł na pół)... wyrwanie kawałka i powrót do domu o 18... a podobno jaki poniedziałek taki cały tydzień:-(
sąsiadka przyleciała powiedzieć, że im z sufitu kapie (u nas w miarę sucho było
).. na dodatek sąsiadem jest mój przełozony z pracy;-)wysłałam J, żeby przeprosił;-) a teraz to mi się śmiać z tego chce 
byle do przeprowadzki!! sąsiedzi odetchną z ulgą
Beti ale załatwiłas w US? a zabka wspólczuje trzymaj sie
:-)

Moja Ala to na razie najchętniej rysuje balony, tzn. kółka z kreseczką-sznurkiem.:-) Za to ćwiczymy kolorowanie i coraz lepiej jej idzie.
wygladam jakbym chciała nawiać z obrazka
łukasz mnie goni z kwiatkami a dzieci biedne stoja i nie wiedza co robić
ona bardzo duzo rysuje więc będzie miała gdzie to wieszac bo na lodówce to te najładniejsze wieszam ale jak tu dziecku powiedziec ze ten i owy rysunek nie nadaje sie na lodówkę albo sie już nie zmieści
a jak bedzie wisiało to u nie w pokoju to niech sobie sama wystawki robi a ja będe jej tylko porami roku robic jakieś dekoracje:-)
:-)skaba na avatarze masz już króciutkie włoski to teraz masz jakie??dokleiłaś czy na jeża;-):-)