• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

asze super!!fajne cieniowanie:tak:
a tu wyproszone zdiecie rysunku od
Oliwii... tylko to z prostymi moimi włosami bo na to z kreconymi Marcel śline puścił...:rofl2:
img1337eb8.jpg

ten z kwiatami to tatuś:happy:

reklama
Witam wieczorową porą:-)

Kra, buźka dla Błażejka :*
to teraz biedak się wyleży za wsze czasy:-( no i cierpliwości dla Ciebie...
Skaba, świetnie że w końcu jesteś zadowolona z wagi Marysi... no i efekt Twojej fryzury (z której też jesteś zadowolona) możemy podziwiać na nowym avatarku... szkoda tylko że słonko pada prosto w oczy;-)
Asze, jak zawsze przesadzasz...:tak: w takim kolorku ślicznie wyglądasz i cięcie super... tylko te zmęczone oczy:no:
Mrowa, super, że wizty umówione:tak: ja umawiałam się 2 tygodnie temu i pierwsza wolny termin był na 24 listopada:szok:
miejmy nadzieję, że wszystko po ćwiczeniach wróci do normy i Kondzik bez przeszkód będzie mógł pędzić za pchaczem:-)
Kasik, no to szybko nie zapomnisz takiej impry:-D zaraz skoczę obejrzeć zdjęcia rodzynka:-p
Niekat, cudny rysunek... rodzinka super... widać, że Oli to córeczka tatusia a Marcel synek mamusi:tak: po rozlokowaniu na rysunku...
A poza tym Wy gdzies idziecie a dzieciaki stoją... zauważyłaś?

Miałam dzisiaj ciężki dzień... po powrocie z pracy pojechałam z małą i teściową do skarbowego... było wezwanie, ale jak ja nie lubię urzędów... 3 babki w pokoju i tylko jedna może mnie przyjąć, a akurat pisze pismo:crazy: potem jeszce dentysta (ząbek mi pękł na pół)... wyrwanie kawałka i powrót do domu o 18... a podobno jaki poniedziałek taki cały tydzień:-(
Dobrze, że przynajmniej Jola od pół godziny już śpi...

niekat cuuudo!! zdolną masz artystke:-):-):-) ja nawet lodowkę zmieniłam coby była ładnym tłem pod rysunki mojego dziecięcia.. ale póki co same auta i roboty powstają;-);-)

beti w awatarku jeszcze widnieje stara fryzura.. silnym wiatrem czesana.. dopiero po powrocie dopadłam fryzjera:-) mam nadzieję, że reszta tygodnia będzie pomyslna!!:-)

postanowiłam dzisiaj uczestniczyc w życiu forum i efekty są:-( zalałam sąsiadów.. włożyłam wąż do pralki, odkręciłam wodę i o nim zapomniałam:no: sąsiadka przyleciała powiedzieć, że im z sufitu kapie (u nas w miarę sucho było:baffled:).. na dodatek sąsiadem jest mój przełozony z pracy;-)wysłałam J, żeby przeprosił;-) a teraz to mi się śmiać z tego chce :-D:-D byle do przeprowadzki!! sąsiedzi odetchną z ulgą:-D

Witam wieczorową porą

Asze bardzo ładna fryzurka :tak:

Kasik fajna imprezka ;-):-D

Skaba dobrze że Marysi apetyt dopisuje. U mnie też Basia je chyba więcej niż Ala :baffled:

Niekat podoba mi się ten rysunek, taki szczegółowy, wszyscy mają odpowiednie proporcje i Oli nawet wszystkie palce u rąk narysowała, jestem pełna podziwu :tak: Moja Ala to na razie najchętniej rysuje balony, tzn. kółka z kreseczką-sznurkiem.:-) Za to ćwiczymy kolorowanie i coraz lepiej jej idzie.

Beti współczuję zęba. Też nie lubię urzędów. Nie znam nikogo kto lubi ;-)

beti rzeczywiscie:tak: wygladam jakbym chciała nawiać z obrazka:-Dłukasz mnie goni z kwiatkami a dzieci biedne stoja i nie wiedza co robić:rofl2:
ja to w ogóle planuję kupic Oliwii taką wielką tablicę korkową, paczke kołków biurowych i niech ma wystawkę:tak:ona bardzo duzo rysuje więc będzie miała gdzie to wieszac bo na lodówce to te najładniejsze wieszam ale jak tu dziecku powiedziec ze ten i owy rysunek nie nadaje sie na lodówkę albo sie już nie zmieści:dry:a jak bedzie wisiało to u nie w pokoju to niech sobie sama wystawki robi a ja będe jej tylko porami roku robic jakieś dekoracje:-)
skaba na avatarze masz już króciutkie włoski to teraz masz jakie??dokleiłaś czy na jeża;-):tak::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry