• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Haj :-) juz nie dalam rady wtedy odp:sorry2:
niekat-dobrze ze cena mlenia sie wyjasnila i ze juz sie do niego przekonal:tak: a co do zasypiania to dobrze ze mezul stanowczy i super ze wieczor romantiko sie udal:-)
Befatka-oj ty szalona lubisz sie fryzjerowac w procentach:-D:-D:-D
Ewa-miej nadzieje ja juz tez mialam takie mysli bo tata tylko lezal i w jedno miejsce patrzyl a tu prosze jaka poprawa powodzonka i sily:tak:
weronikaa-o to widze tez szalenstwa byly:-) super ze udana impra i ze mala dala wam pospac:tak:
kra-oj oj zdrowka:tak: i buzki dla was
skaba-po burzy wychodzi slonko:tak: wszystko teraz ci sie zwalilo na raz ale dasz rade jak zawsze buzki :tak:
asze-eeee tam pewnie nie ma tak zle:rofl2:
mrowa-kurde to idz idz na kontrole bo chrzesnica M tak miala z tym ze obie nozki i zaowazyli to dopiero jak skonczyla roczek i teraz musi spac z szynami moze to nic takiego ale im predzej tym lepiej pisz nam co tam powodzonka:tak:

asze pochwal się tym fryzjerem!! a racze jego dziełem:-):-) ja ostatnio byłam pierwszy raz u PANA fryzjera.. jeju jak mnie wygłaskał.. aż się nieswojo czułam, choć z efektu zadowlona jestem:-) zdrówka dla Zuzi!! tak to już jest z tymi tatusiami, choć akurat u nas Marysię rozpieszczam ja;-)tata za dużo z nią przebywa, żeby sobie pozwolić na rozpieczczanie;-)

cicha ja właśnie jestem bliska nerwicy:no: choć dziś wybrałam bardzio szybko halogeny na taras - sukces!!:-D

beti nie mam słów do tego twojego A:no::no:

niekat zapach Bebilonu Pepti pamiętam do dziś, choć dawałam go tylko 3 dni..brrr:no: ale skoro trzeba.. buzki dla Marcelka. wklej nam rysunek..plizzzz;-)

mrowa i jak po wizycie?

kra zdrówka dla Błażeja!!:-):-):-)

weronikaa wszytskiego naj naj naj!!:-)

my już po wizycie! rehabilitantka wyoglądała Marysię i z bieda doszukała się tej asymetrii.. pokazała ćwiczenia.. trochę pomasowała i tyle! jedziemy jeszcze za tydzień, ale pani powiedziała, że jak trochę poćwiczymy w domu to nie ma potrzeby dłużej z nia jeździć! dostałam wykład na temat tego, że nie powinnam Marysi pokazywac "pozycji wyższych" tzn. stania, bo to za wczesnie:baffled:taaa.. i jak ja jej to wytłumacze jak ona sama juz się podciągnie.. nie mówiłam tej pani, że ona już tak szaleje na nogach od końca 5 miesiąca:baffled: wydaje mi się, że przesadzała.. następnym razem jej o Kondziku poopowiadam!!!

i najważniejsze wieści!!!!! mała w ciągu miesiąca przybrała 800g!!! to dotychczasowy rekord:-):-):-) wreszcie wróciła na siatkę centylową:-) waży teraz 7200g:-):-) balam się o wagę, bo mało jadła przy tej infekcji, ale za to obecnie nadrabia nieźle - 2 duże słoiki zupy i duży słoik deseru, a wszystko to przepite obficie kaszka na mleku i zagryzione chlebem, który uwielbia:-):-):-) oby tak dalej!!

Asze ślicznie wygladasz kolor taki ciepły jest:-)
Skaba ja dopiero dzis sie umawiałam na wizyte;-) i zadzwoniłam do jednej przychodni a tam dopiero termin na 19 listopada:szok: zapisałam sie ale przypomniałam sobie ze nasz ortopeda jeszcze gdzie indziej przyjmuje i tam sie umówiłam na 7 listopada:tak: wiec troche wczesniej;-)
Mi ortopeda powiedział ze jak sam od siebie wszystko robi to jak najbardziej mamy mu pozwalac ale nic na siłe;-)
a wy poćwiczycie i bedzie Marysia modelka ;-) i gratuluje takiej wagi wreszcie ejstes zadowolona nie :-)
Kasik mam nadzieje ze to nic powaznego nie bedzie:-(i teraz oszczędzam go w chodzeniu
a on jak na złośc jak widzi jeździk-pchacz to az piszczy do niego:sorry2::dry:

skaba-to oby apetyt dopisywal nadal:tak:
asze asze asze-teraz juz nie przesadzamy:-p;-) slicznie wygladasz i nie narzekaj :tak::-) serio serio
mrowa -wiesz pisze ci to nie zeby cie zdenerwowac czy cos ale zawsze kontrole mozna zrobic i mam nadzieje ze bedzie ok buziaczek w kolanko:tak: a to ze sam wstaje to raczej nie ma znaczenia ona tez sama wstawala w ich przypadku jest to rodzinne ale bywa ze od tak sobie sie to robi bedzie dobrze:tak:
A ja po panienskim :-) bylo supcio ale z przebojami malutkimi:rofl2:
Striptizer byl akurat nie moj gust ale to nie dla mnie bylo :-p;-) pokaz byl ... hym superowy hi hi piski krzyki ntylko przyszla pani mloda nie mogla zaszalec bo bedzie marcowka 2009:-) no i tez musial sie z nia delikatnie obchodzic. Od niepamietnych czasow wypilam konkretnie:-p (kurde od 3 lat:szok:) i czulam sie gicio ale siostre M musialam przetransportowac do domu i w momencie mi faza przeszla a ze ona nie dala rade jechac taxa (bo bylo ble ble ble:sorry2:) to szlysmy i kurde takiego slalomu gigantycznego jeszcze w zyciu nie robilam taka byla slaba i buty tracila a jak sie na nas gapili masakra:sorry2: siara jak nic. A na drugi dzionke ja juz mialam po spaniu no bo dzieciaczki szybciutki prysznic i fru na obiadek do mamy i odpust myslalam ze mi glowa peknie ale luz bylo warto jesli nie bedzie sprzeciwu to wrzuce pare fot naszego rodzynka z panienskiego :-pna zamkniety:sorry2:

reklama
asze jak dla mnie: BOMBA!!! super wyglądasz!!

mrowa masakra z tymi terminami:wściekła/y:ja na neurloga miałam czekać 2,5 miesiąca, ale ortopeda przyjął mnie od ręki..

kasik ale się uśmiałam z waszych przygód:-):-):-):-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry