Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a co do zasypiania to dobrze ze mezul stanowczy i super ze wieczor romantiko sie udal:-)

i buzki dla was
wszystko teraz ci sie zwalilo na raz ale dasz rade jak zawsze buzki 

choć dziś wybrałam bardzio szybko halogeny na taras - sukces!!

ale skoro trzeba.. buzki dla Marcelka. wklej nam rysunek..plizzzz;-)
taaa.. i jak ja jej to wytłumacze jak ona sama juz się podciągnie.. nie mówiłam tej pani, że ona już tak szaleje na nogach od końca 5 miesiąca
wydaje mi się, że przesadzała.. następnym razem jej o Kondziku poopowiadam!!!
zapisałam sie ale przypomniałam sobie ze nasz ortopeda jeszcze gdzie indziej przyjmuje i tam sie umówiłam na 7 listopada
wiec troche wczesniej;-)

;-) slicznie wygladasz i nie narzekaj
:-) serio serio
a to ze sam wstaje to raczej nie ma znaczenia ona tez sama wstawala w ich przypadku jest to rodzinne ale bywa ze od tak sobie sie to robi bedzie dobrze

;-) pokaz byl ... hym superowy hi hi piski krzyki ntylko przyszla pani mloda nie mogla zaszalec bo bedzie marcowka 2009:-) no i tez musial sie z nia delikatnie obchodzic. Od niepamietnych czasow wypilam konkretnie
(kurde od 3 lat
) i czulam sie gicio ale siostre M musialam przetransportowac do domu i w momencie mi faza przeszla a ze ona nie dala rade jechac taxa (bo bylo ble ble ble
) to szlysmy i kurde takiego slalomu gigantycznego jeszcze w zyciu nie robilam taka byla slaba i buty tracila a jak sie na nas gapili masakra
siara jak nic. A na drugi dzionke ja juz mialam po spaniu no bo dzieciaczki szybciutki prysznic i fru na obiadek do mamy i odpust myslalam ze mi glowa peknie ale luz bylo warto jesli nie bedzie sprzeciwu to wrzuce pare fot naszego rodzynka z panienskiego
na zamkniety