• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Dzięki dziewczyny za wsparcie..Mama nadal w szpitalu..i to był stan przedzawałowy :no:..jak myslałam..Ale teraz ma mieć tylko spokój ,zero stresu i przemęczenia..(wiec dlatego do nas..)..myślę że już będzielepiej..Przyjechał mój brat z rodzinką do nas (w piątek)..Zazwyczaj to oni u mamy śpią..Ale że jej niema ..to niechcieli:wściekła/y:...oczywiście są cały czas przy mamie..wczoraj byli całe popołudnie u mojej siostry (co mieszka z mamą..) to dzieciaki chociaż się wybiegali po olbrzymim podwórku:tak:
A my w tym czasie zaliczyliśmy Rz-szów..zresztą prawie jak co tydzień..Chciałam coś dzieciom kupić na zimę..(czapusię i kuprteczkę dla Tosi,i czapkę szalik,rekawiczki dla młodego) ale było tyle ludzi..że odechciało mi sie stanie w kolejce do kasy:no:..W Smyku są nawet 25\35% zniżki..;-)
Pojadę sobie na spokojnie..:happy2:
Toska moja tak opanowała siadanie..że niema innej opcji..np.leżenie:no:..a i wstaje juz częściej sama w łóżeczku..ostatnio to pozwalała wszystko co było w zasięgu jej rączki:-D:szok:
Fajnie niekat ze masz wnnę..też mi się marzy romantyczna kąpiel:tak:;-)
Sorki ale goście wstają...:sorry2: Napiszę może coś później...Miłej niedzieli!!:wink::yes:

reklama
No i byliśmy wczoraj na tej parapetówie:rofl2: wróciliśmy o 3 rano:zawstydzona/y: za to Żabcia dała nam pospać do 9:30:rolleyes::cool::rolleyes:
ło matko, nie pamiętam kiedy ostatnio byłam na imprezie (tzn. nie rodzinnej typu np imieniny:nerd:)

Mrowa - a ja tak chciałam właśnie do kina i restauracji pójść:sorry2: bo w domu to matka, ojciec ...:wściekła/y: byłoby do doopy

Ale dziś śliczny dzionek, słoneczko świeci aż żyć się chce, kurcze mogę Nelkę wziąć na krótki spacer :confused: co prawda Dr nie kazała nam wychodzić :dry:

Miłej niedzieli wszystkim!!!

ja znów na szybko wykorzystuje czas bo Zuzia śpi a na obiadek się gotuje :-)
teraz jak pracuję to czas tak szybko leci i dobrze się zorganizować żeby wszytko zdążyć zrobić Zuzia u dziadków zadowolona więc nie muszę rezygnować z pracy serce czasami boli że muszę ją zostawić ale jest już lepiej niż na początku:zawstydzona/y: Ząbki się jeszcze nie pokazały ale już raczkujemy i sami wstajemy ( popierając się o coś) teraz to jest na topie Zuzia szuka czegoś do złapania żeby tylko wstać :-) Szczepienie bez płaczu dzielna moja dziewczyna a 25 jedziemy na usg bioderek
weronika - super że imprezka się udała
ewa- zdrówka dla Twojej mamy
reszty nie zdąrze odpisać bo się Zuzia budzi obiecuję poprawę milej niedzieli:-)

Nelciu ogromniaste buziaki na kolejny miesiaczek:-)

Weronika jak nie ma goraczki to spokojnie mozesz wyjść:tak: to nieźle pobalowaliscie:rofl2: a kino ... co sie odwlecze ;-)
Ewa ja tez wole sama bez ogonków na zakupy chodzic ale u ans to nei możliwe bo jedno mam uwiazane na razie koło siebie;-)zyczejeszcze raz zdrówka dla mamy
Darina to Zuzia pieknei sie rozwija:tak:a z czasem obie sie przyzwyczicie do tego ze zostawiacie sie;-)
Kra to mieliście przezycia :-( dobrze ze nic sie nei stało Błazejowi powaznego:-( a jak wujek żyje?

a mój synol urzadizł pobudke o 5,30:no::wściekła/y:

Marcel zrobił mi dzis urodzinowy prezent i pospał do 9.30!!!Potem chwilke sie jeszcze pobawił aż w koncu wstalismy oboje o 10.00:-Dw momencie kiedy skonczyłam 26 lat czyli o 10.40 wstał mój mąz szanowny ale zyczenia złozył dopiero po 2 godzinach jak stwierdziłam ze pewnie na urodziny mama mi da jak zwykle kaskę to sobie kupię moje upatrzone bucie:sorry2:obiecał że dzis pojedziemy na małe zakupki a przy okazji zebym nie musiałą obiadu gotowac pójdziemy gdzieś cos zjeśc na mieście:tak:po powrocie zrobię kawę i zaprosze rodziców:tak:
wszytskiego naj naj na Neli na 7 miesiączek!!!

Niekat wszystkiego najpiękniejszego,duuużo miłości..radości..i spełnienia najskrytszych marzeń:tak::happy::tak:.. (oj! kiedy to były moje 26..już niepamiętam:-()
To napewno fajnie spędzicie dzionek! i mam nadzieję że u was też ładna pogoda:happy:..No i udanych zakupów!
Nelciu to już 7m-c!:-) Buziaczki dla ciebie!
..o i znów niedokończę..buuu:no:

Witam
Niekat i Nelka - sto lat:tak::-)
Dziewczyny boję się jak cholera:-(Błażej wymiotuje, Emi ma gorączke i całą noc i cały dzień jest na rękach (całe szczęście, że mamy chustę:angry:) Najbardziej boję się o Błażulca, bo ponad 2 lata temu tak samo zaczęło mu się zapalenie płuc i byliśmy w szpitalu:-(:no: Z drugiej strony to mówił, że w piątek jedna dziewczynka zwymiotowała w ich grupie, więc może jelitówka:angry::crazy: Sama już nie wiem co gorsze:-(:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry