niekat
Fan(ka)
no i sie wyjasniło - Łukasz zapłacił 11 zł a normalnie kosztuje to mleko 22 - źle go zrozumiałam
az mi ulzyło;-)Marcelowi oczywiscie nie smakuje i na razie mieszamy mu pół na pół z Bebikiem.Jutro zmniejszymy dawke starego mleka i tak sukcesywnie aż się przyzwyczai dos maku tego obrzydlistwa
w tej chwilki obudził sie juz ze spania po kąpieli i się drze a Łukasz nad nim stoi i cierpliwie wkłąda smoka....az zaśnie.czyli wychowujemy smyka
az mi ulzyło;-)Marcelowi oczywiscie nie smakuje i na razie mieszamy mu pół na pół z Bebikiem.Jutro zmniejszymy dawke starego mleka i tak sukcesywnie aż się przyzwyczai dos maku tego obrzydlistwa
w tej chwilki obudził sie juz ze spania po kąpieli i się drze a Łukasz nad nim stoi i cierpliwie wkłąda smoka....az zaśnie.czyli wychowujemy smyka

upije go i wykorzystam heheh.Zartowam nie musze go upijac a tak w ogole chyba ide spac bo majaczyc zaczynam.
ale włosów to jeszcze sobie nie ciełam
mission complete;-)i tak będzie od dzis codziennie.Marcel jest młodszy niż była Oliwia kiedy ją tego uczyliśmy wieć powinno pójsc ławtiej tym bardzeij ze jemu sie często zdarza zasnać samemu od narodzin a Oliwia do 8 mieisąca zasypiała mi na rękach bądź wtulona we mnie

I gratulacje dla mężula wytrwałości 

Super że wieczorek się udał a jeszcze lepiej że wreszcie się ktoś tatą zainteresował :-)