reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

AMK, cieszę się, że wszystko dobrze się skończyło. Dbaj o siebie i o maleństwo. Musi być dobrze.
myszaka1, a właściwie czego się boisz? Tam przecież nie robią krzywdy.
Byłam dzisiaj u lekarza. Poza hemoglobiną i płytkami wszystko jest ok. Na razie nie dostałam żelaza, zobaczymy jakie będą następne wyniki. Fasolka zaczyna przypominać ludzika. Serducho bije. Więc w sobotę mogę spokojnie ruszać na wczasy.

reklama
Witam, jestem mamą lutową 2006 no i wychodzi na to, że koło 28 marca 2008 powtórzę ten wyczyn ;)
U mnie objawów brak (przedwczoraj powtarzałam test, tak dla pewności; takich dwóch wyraźnych kresek w życiu nie widziałam :). No i dobrze, bo jesteśmy właśnie w trakcie przeprowadzki. Jak już sie zadomowimy w nowym mieszkaniu to będę leżeć do góry brzuchem do końca ciąży :)
Pozdrawiam Was, Ciężarówki, będę tu częściej zaglądać jak juz wydostanę się spod pudeł. Spokojnej nocy i kolorowych snów!

witam wszystkie marcówki?Mam obawę przed pierwszym badaniem u gina .Test z krwi mam już zrobiony i mam wizytę na 31.07 do gina i boję się...że będzie bolało:-(albo ,ze coś nie tak

myszaka1, badanie jest takie samo jak podczas normalnej wizyty. Jeśli lekarz będzie delikatny a Ty nie będziesz spięta, to nie powinno być bolesne, chociaż jakiś dyskomfort można odczuwać. Będzie dobrze.
remeny, witam.

Czesc wam Marcoweczki 2008! Ja mam termin na 4 Marca 2008 :-) Troche mi to zajelo zeby zagladnac do was ale czekalam na ten watek i sie nie pojawial a puzniej jakas troche za biegana bylam i interneto nie mialam przez pare dni i tak zlecialo. 24 bylam u lekarza i wszystko w porzadeczku bardzo sie ciesze. No i mam juz pierwszy portret mojego bobo :-)!!!

GRATULUJE WSZYSTKIM MARCOWECZKOM
i zycze spokojnej ciazy

Witak was serdecznie wszystkie Marcóweczki!!
U mnie 8 tydzien i 2 dzien ciazy (wedlug wielkosci dzieciaczka), no i mam termin na 5.03.2008. To juz moja druga ciaza, tylko w lutym niestety poronilam...ta ciaza rowniez jest zagrozona, ale narazie wszytko jest dobrze. W srode wyladowalam na pogotowiu z przerazliwym bolem pleców i brzucha, ale wszytko wporzadku, dzidzia w srode miala 14,6 mm dlugosci i pieknie bilo serduszko:)).
Zycze wam wszytkim wspanialych 9 miesiecy!!

reklama
wıtam serdecznıe wszystkıe marcoweczkı!!!!! ı pozdrawıam z goracego tureckıego
Marmarıs!!!!
tu jest po prostu cudnıe!!! mamy bardzo rodzınny hotelık z przesympatyczna obsluga... do morza rzut kamıenıem.. a ı basen tez swıetny...
temperaturkı co prawda bardzo wysokıe (okolo 45 stopnı).. ale wogole tego nıe odczuwam.. czuje sıe w tym klımacıe lepıej nız w Polsce.. wczoraj nawet wybralam sıe na zwıedzanıe Efezu:-):-):-) a moje dzıecko (to starsze:-)) tez w sıodmym nıebıe - z wody nıe wychodzı..sam sıe rwıe do plywanıa.. ı jest tu atrakcja turystyczna - drugıego takıego bıalego lba tu nıe wıdzıelı:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry