Befatka1982
Entuzjast(k)a
Kasik 3mam kciuki za zabieg bo to chyba jutro tak?? A raczej dzis.Oby poszło szybko i gładko
Cierpliwosci kochana
Cierpliwosci kochanaObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cierpliwosci kochana
Marcelowi wysypka prawie zeszła.Zostało cosik na szyjce ale policzki ma już blade a jedynie szorstkie lekko ale nad tym pracujemy wsmarowując A-Dermę, który to krem jest na ta przypadłośc najlepszy i parafinę of course
ale jest duzo lepiej.
;-)
i taki juz "dorosły" sie wydaje

napewno wszystko będzie dobrze
.. A logopeda dla Oli?
..To rozmowa z włascicielem dziś?..Niech drży!

...A z bluzy(bo o ile pamiętam takową mu kupiłaś
)cieszył się??
ale dopóki było mleko z Sinlaciem musiałam mu robic 90 ml w nocy bo był głodny.teraz mam tylko nadzieję ze w ogołe przestanie sie wybudzac i będzie całe noce przesypiał
wtykniecie smoka tez działa na chwile wiec ostatecznie poddaję się i biorę go do siebie
zresztą to takie przyjemne jak mi podłozy rączke pod szyje albo połozy drugą na policzku

Oliwia źle układa języczek i nie potrafi powiedzieć S,C i Z tylko mówi Sz,CZ i RZ... czyli mówi Marczelek (do neidawna Malczelek) albo pieszek zamiast piesek.... nie wiem na ile mozna to ćwiczyć bo na bilansie 4 latka zostało nam powiedziane że do 5 roku życia tak może być ale potem będzie trzeba chodzić na zajecia.Wolę tego uniknąc i w te pół roku pozbyć się tego.Moja chrześnica mówiła tak we wczesnym dzieciństwie i dziś (12lat) nadal ma pewna naleciałosć która potrafi byc niexle irytująca - to sie chyba nazywa niedbała wymowa czy jakos tak.Moze logopeda pokaze mi jakieś ćwiczenia dla małej to sie tym zajmę wczesniej

;-)
fajnie ze Marcelkowa skórka juz oki
:-)
i postaw sprawe jasno a znajac ciebie to neich własciciel ma sie na bacznosci

musisz odczekac albo na indianca

a Jack dla ciebie samych usmiechów na kolejny meisiaczek :-*

a najfajniejsze sa telefony laptopy kable i wszystko czego nie wolno a zabawki leza :-/

(myślicie że biorąc poprawkę na to że we wrześniu wzięłam "pigułę" to moge mieć jeszcze coś tam nieuregulowane???