• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Doris zazdroszczę spotkania,szkoda tylko,że dzieciaczki się nie poznały,ale już trochę zimno i szybko się ciemni,ale na wiosnę już będą duże i łatwiej będzie je ze sobą zabrac.A mąż i tak był dzielny,że za tobą nie wydzwaniał,tak jak mój jak poszłam na koncert 3 miesiące temu,a ona nie chciała zjeśc wszystkiego i w konsekwencji iśc spac.wróciłam to oboje nie spali i byli głodni:tak:

reklama
jesssu chyba nie dam rady Was nadrobić, nie miałam czasu poczytać i teraz taaakie zaległości :szok:

Wszystkim dzieciaczkom, mamusiom i solenizantom życzymy zdrówka!

Napisze tylko tak samolubnie co u nas bo niestety musze już lecieć, wybaczcie!

Nelcia od niedzieli robi papapa i śmiechu przy tym co niemiara, od wczoraj mamy postęp - zaczęła raczkować (bo jak dotąd to tylko pełzała), ale zrobi kilka kroczków i fik na brzuch i dalej sie juz czołga, ale spodobało się jej to strasznie:-D:rofl2:

Ja nadal czekam :wściekła/y:
W każdej wolnej chwili znikamy na budowę, bo już ustaliliśmy - zmykamy do domku na przyszły piątek (czyli na 9-ty miesiączek Neluśki:-)).
Montowaliśmy wczoraj półki do spiżarki, jutro mają nam przyjść zrobić wycenę i projekt do szafy-garderoby do naszej sypialni i może uda się że jeszcze w tym roku będzie gotowa :tak::-)

a poza tym kończę dziś ćwierć wieku :szok::-( jaka ja starrra :zawstydzona/y:

Pozdrawiam i sorki że nie dam rady odpisać :zawstydzona/y:

Weronika to ty jeszcze czekasz jak na śnieg?To gdzieś chyba mi umknęły po drodze jakieś posty:zawstydzona/y:No to życzę owocnego czekania z pozytywnym rozwiązaniem dla ciebie;-)Niech się spełni jako życzenie urodzinowe!Strzelec jesteś,charrakterny?Życzę Stu lat w nowym domku,w spokoju,samych pociech z Nelci i mężulka!!!

DZIĘKI!

Zapomniałam się mężusiem pochwalić, w niedzielę wybyłam na zakupy a on został z Nelką, w tym czasie zrobiła kupsztala .......i ........ wyobraźcie sobie że wreszcie ją przebrał z qpy:-):-):-) pierwszy raz odkąd się urodziła, tak zawsze wołał moją matkę:angry:.
Dumna jestem z niego:rofl2::-D i cyt. "taka wieeelka, zielona, normalnie nogawkami zaczęła wyłazić" :-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie Kochane!
My nadal walczymy, ale na szczęście już tylko z katarkiem i kaszelkiem u Martynki...:-( Męczy się bidulka okropnie... Nosek ma tak zapchany, że nie ma jak oddychać...:no: No, ale dzisiaj już gęste gluty wychodzą więc się pocieszam, że zbliżamy się do końca....:hmm:

Doris ale fajnie, że udało Wam się spotkać ze Skabunią - fajnie tak poklachać na żywo, prawda?!;-):tak: No i gratulujemy Emilce nowych umiejętności i kolejnego ząbeczka!:-)
Weronikaa ale Ci zazdraszczam tej przeprowadzki...!;-):tak: Super, że Święta spędzicie w swoim domku! Myślę, że ja w kolejne też będę u siebie, bo przyjechali wczoraj Panowie od wykończeń i lecą jak burza!:szok: Do końca roku mają ocieplić poddasze, zrobić wszelkie zabudowy z g-k na poddaszu i wykafelkować kotłownię... No i idą jak burza z robotą...!:-)
No i gratulki dla tatusia, że sobie tak dzielnie z qpą poradził!:rofl2:
Anetka mam nadzieję, że policja dobierze się właścicielowi do skóry!:angry: Ja niestety już dwa razy miałam podobną sytuację, że autko miałam przez kogoś stuknięte i wiem jakie to jest wkurzające...!:baffled:
Marteczka23 fajnie, że jesteś! :happy: Ale masz z tą teściówką - nie zazdroszczę takiego układu...:no:
Asze gratulujemy Zuzance pierwszego kroczku! Jak się teraz babeczka rozkręci to za nią nie nadążysz, hehe:-D:-D

Weronikaa najlepsze życzenia urodzinowe: zdrówka, pociechy z Nelci i z Mężusia, szybkiej przeprowadzki i spełnienia tych najskrytszych marzeń!!!:-):-):-) 100 LAT!!!

Cześć dziewczyny, wieki mnie tu nie było, nie nadrobię nawet tego co przez ten czas naskrobałyście, zdąrzyłam zajrzec na zdjęcia MACIE BOSKIE MALUCHY !!!!

U nas jakoś to leci, Ala raczkuje i to prawie biegiem śmiga po domu, staje na nogach w łózeczku no i ma dwa zębole.
Podoba jej się mówienie tatatata, pokazuje papa, daje cześć, i jeśli coś chce to mówi da, pokazując co chce paluszkiem.Uwielbia naszego psiaka, i non stop za nim łazi.
Zdjecia spróbuje wkleić byście mogly zobaczyć :)

Acha i czasu mam bardzo mało bo od 3 miesięcy pracuje, teraz święta, i jeszcze chrzciny Aluni, ale postaram się zaglądac jak najczęsciej.

Buziaki wielkie dla Was, dużo zdrówka , ucałujcie dzieciaki :)

reklama
hej hej! ja wreszcie w domu:-):-):-) tyle, że w domu zastałam koszmarnie chorego Bartka:-(:-(:-( zapalenie krtani... teraz się modlę, żeby Mary nie załapał:-(

Doris jesczze raz dzięki za spotkanie!! baaaardzo mi było miło :-)i czas tak szybko przepędził:-) gratuluję nowych umiejętności Emilce.. :-)mam nadzieję, ze dziewczyny będą miały kiedys okazję się spotkać..

zresztą mamy marcowe ja wam wiosną lub latem spotkania nie przepuszczę, więc prosze już myśleć o wyjeździe.. planować urlopy.. rzucać propozycje miejsca spotkania itd. itp.!!!!:-):-):-)

mrowa ale masz mobilnego synka:-) i już się puszcza...hmmm:-D jak powiedziałam w pracy, że Mary już się puszcza to cały czas się ze mnie nabijają:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry