• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Weronika sto lat!!! Pociechy z Nelci i z męża, spełnienia marzeń! I nie pisz mi tu o starości...

Marteczka, Amie - witajcie po długiej nieobecności. Odwiedzajcie nas częściej.
Stefanna - współczuję, u nas dzisiaj pierwszy dzień bez katarku.

reklama
Cześć Baburki:-)
Dzięki ogromne za miłe słowa - dziś już lepiej:tak:Przez cały dzień ani razu nie planowałam, jak by pozbyć się mojego ukochanego starszego synusia, pomio że nie spałam prawie całą noc:angry: Emi dostał paskudnego suchego kaszlu:wściekła/y:
Doris ja zwykle też potrafię sobie przetłumaczyć w ten sposób, albo podejść na luzie i żartować z wybryków dzieci, ale ostatnio nawet nie miałam siły myśleć:dry:No i wcześniej już miałam Ci napisać, że kto jak kto, ale Ty ze swoją wiedzą nie będziesz mieć z pewnością problemów ze znalezieniem pracy:tak:
Marteczka to teraz powinnaś pozwolić Zuzi pobawić się w sposób typowy dla małego dziecka u siebie na górze, a jak już będzie odpowiednio "czysto" zawołać "mamusię" żeby przyszła posprzątać "swoje" mieszkanie po "swojej" Zuzi;-);-);-)A tak serio to współczuję takiej teściowej:angry: Ja się w weekend dowiedziałam przypadkiem, że moja łazi po swojej rodzinie i narzeka,że ja noszę Jeremka w chuście i przez to on nie zostanie z nikim innym:angry:i ciągle się dopytuje z kim go zostawię, jak pójdę do pracy, bo się boi że ją poproszę:wściekła/y:Ona lubi przed ludźmi poudawać, jak to sprawiedliwie traktuje swoich synów i synowe, a tak naprawdę, to nam chce pomagać nie wtedy gdy potrzebujemy, ale gdy ona chce się przed kimś pokazać:crazy: Tylko, że jak mały przez pierwsze pół roku życia nie tolerował nawet własnego ojca, to pilnowała córki swojego drugiego syna, a mnie nawet nie spytała, jak sobie radzę z 2 dzieci (stąd chusta):no:
Stefanna dużo zdrówka dla Was:tak:
Amie to udanych chrzcin:-)
Weronika STO LAT! no i bardzo zazdroszczę tej przeprowadzki:tak: To będziesz mogła połączyć Sylwka z parapetówką:-p
anetka policja odpuszcza takiemu, a bezkarność zachęca do kolejnych tego typu numerów:angry: I gdzie tu logika?:wściekła/y:
Niekat buziak dla Marcelka:tak:
ewa widzę, że córcia w tatusia się wdała z tym porannym wstawaniem:-D
mrówa i jak? pękł już chłopina pomimo tej pończochy?;-):rofl2::-D

Weronikaa mnóstwa powodów do radości i duuuużo rodzinnego ciepła i miłości!! STO LAT STO LAT!! ale wam zazdroszczę tej przeprowadzki... musze jeszcze na to poczekać:-(

stefanna super awatarek! zdrówka dla dziewczynek!

amie witaj ponownie!!:-):-):-)

Doris fajnie ze udao ci sie spotkac z Skaba:-) cyba Skaba zna najwiecej marcówek:tak: a tatus widac sobie poradził:-D
Weronika to juz neicałe 2 tyg wam zostały:tak::-) i widze ze kolejny tatus dałs obei rade:tak:
Sto lat kochana dla ciebie :-******
Amie witaj kope lat!!!! i mam nadzieje ze nie bedziesz juz znikac:tak:

Skaba - biedny Bartek, oby szybko wyzdrowiał! Chyba każde dziecko, które zaczyna żłobek czy przedszkole musi to odchorować.
Ja też jestem za jakimś większym spotkaniem w jakiś letni weekend.

Kra - moja wiedza zatrzymała się na przepisach obowiązujących w lutym. Troszkę się pozmieniało (choćby urlopy macierzyńskie mają być od stycznia 20-to tygodniowe).

Ostatnia edycja:
Skaba to nasze pociechy razem sie psuzczaja:-D zreszta zauwazyłam ze oni w jednym czasie mniej wiecej nabywaja nowych umiejestnosci:-D
Kra jak anrazie sie nei skusił:-p:-D ale mzoe dzis go złamie;-)

Skaba zdorowia dla Bartusia, dla pocieszenia dodam, że u nas jak Kudłacz choruje, to Emi nie:baffled: Nie mam pojęcia dlaczego, ale nie ruszają go te przedszkolne infekcje Błażeja, ale na odwrót to bywa:szok:
Doris świadomość zmian, to też wiedza, a zbyt duża skromność nie popłaca w dobie kryzysu;-);-);-);-);-);-);-)

reklama
mrówa powodzenia:-D a może by ją tak przykryć jakimiś kabaretkami, szpilki i zrobi się całkiem miło;-);-);-):-D a tak na serio to powżnie aż TAK paskudna jest? no i czy dasz radę na święta i sylwestra poszaleć z tą nogą:confused: A drugą też musisz operować?
Doris:-D:-D:-D Zawsze do usług:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry