Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przez cały dzień ani razu nie planowałam, jak by pozbyć się mojego ukochanego starszego synusia, pomio że nie spałam prawie całą noc
Emi dostał paskudnego suchego kaszlu
No i wcześniej już miałam Ci napisać, że kto jak kto, ale Ty ze swoją wiedzą nie będziesz mieć z pewnością problemów ze znalezieniem pracy
Ja się w weekend dowiedziałam przypadkiem, że moja łazi po swojej rodzinie i narzeka,że ja noszę Jeremka w chuście i przez to on nie zostanie z nikim innym
i ciągle się dopytuje z kim go zostawię, jak pójdę do pracy, bo się boi że ją poproszę
Ona lubi przed ludźmi poudawać, jak to sprawiedliwie traktuje swoich synów i synowe, a tak naprawdę, to nam chce pomagać nie wtedy gdy potrzebujemy, ale gdy ona chce się przed kimś pokazać
Tylko, że jak mały przez pierwsze pół roku życia nie tolerował nawet własnego ojca, to pilnowała córki swojego drugiego syna, a mnie nawet nie spytała, jak sobie radzę z 2 dzieci (stąd chusta)

To będziesz mogła połączyć Sylwka z parapetówką
I gdzie tu logika?

a tatus widac sobie poradził
:-) i widze ze kolejny tatus dałs obei rade

Nie mam pojęcia dlaczego, ale nie ruszają go te przedszkolne infekcje Błażeja, ale na odwrót to bywa