• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
jestem na pół żywa.. nie wiem po co do tej roboty się przywlekłam:wściekła/y:Bartek usnął około 5.30:szok: a ja razem z nim.. tyle, że budzik mam nastawiony na 6.. spaliśmy całą noc jak zające z przerwami co pół godziny.. niewiarygodną ma ilość tych bąbli.. i w niewiarygodnych miejscach:no::no::no: nie wiem jak dotrwam do wieczora, bo padam na pysk..

ewa gdybyś mogła wywiedzieć się co to za granulki.. plizzz..

anetka biedny Filipek... a może skonsultuj to jesczze gdzieś.. sama nie wiem..

Skaba mozesz dac clemastinum lub clarine albo jakis inny lek antyhistaminowy (chyba tak sie to pisze) a smarujesz mu to pudrem płynnym nie? czy czyms innym .jak mela miała ospe to własnie tym smarowałam a fioletem w buzi i w miejscach intymnych:-p
a jak by miał goraczke to lekarka kazala podac TYLKo paracetamol .
zdrówka dla was
Anetka a mzoe to zęby:confused: ale jak to mówia katar leczony trwa tydzien a nie leczony 7 dni;-)

Właśnie rozmawiałam z kuzynką ..i niestety niepamięta nazwy:-(..ale mówi że w aptece powinny wiedzieć o takim p\swiądowym przy ospie...,trzeba spytać..A! i że smarowała też takim (cos jak pudro-derm) tylko że mentolowe..i jednemu dziecku(a ma ich 3je) to własnie to chłodziło i przynosiło ulge...I też przy gorączce to tylko pracetamol...
Mam nadzieję że coś dziś uda ci sie dostać..i Bartuiowi będzie już tylko lepiej!:tak:

Ja tylko na chwilkę bo potem nie mam jak-
WSZYSTKIEGO DOBREGO NA TEN ŚWIĄTECZNY CZAS-MIŁOŚCI,SPOKOJU I RADOSNEJ ATMOSFERY W GRONIE NAJBLIZSZYCH-buziaki od nas
dziewczyny dużo zdrowia dla maluszkow-skaba sprobuj tanno hermal lotio-bez recepty w aptece.Lecę bo już musze jechac do przedszkola,papatki

dzięki dziewczyny! J mówił mi przed chwilą, że dziś jest gorzej niż wczoraj:szok::no: rodzice obiecali Bartkowi, że go dziś zabiorą, ale im ten pomysł odradziłam.. nie wiem jesczze co na to synio..

Skaba trzymaj się!!! Ja już też ledwo żywa a mały tak sie dusi ze sie cały bordowy robi. Nie chce nic pic ani jesc. Jak tak dalej pojdzie to mu bede strzykawka dawac ;-/ i dzwonilam do przychodni a lekarki nie ma dzis wiec szpital zostaje i tak siedze i mysle czy jutro bedzie lepiej czy ubierac sie i jechac :-( ryczec mi sie chce ale jakos sie trzymam dla malego. Trzymaj sie ciepło! Mam nadzieje ze Bartusiowi cos pomoze na to swedzenie i wysypke. A mialy byc piekne swieta :-(

mamma dziękujemy za życzenia , trzymajcie sie ciepło.

Wesołego jajka - oj, to nie ta bajka!
Przepraszam, pomyłka, to miała być choinka!
Więc życzę prezentów, szczęśliwych momentów,
Karpia smacznego i roku 2009 udanego! :)

Wszystkim Marcóweczkom i ich rodzinom
życzy Aneta z Rodzinką. :-*

anetka może pojedźcie...nie zaszkodzi a może jakoś Filipkowi pomoga...Przecież tak się biedactwo męczy:-( U nas spokój,leniu****emy jak zwykle z Anulką,pewnie popołudniu się za robotę wezmę...hihi narazie dowiedziałam się że paczka z pchaczem dla Ani dzisiaj została wysłana więc mam nadzieję że jutro dotrze...

wpadam tylko na chwilkę. Od soboty siedzimy u teściów w Bytomiu. Marcel ma od przyjazdu katar po pas i jest rpzez to z lekka marudny ale nie to jest najgorsze.... ma okrutny nawrót choroby na buźce i cąły dekolt też ma czerwony.Drapie się biedactwo aż żal.Wykupiliśmy dwie maści.Jedna znich (ta droższa:baffled:) okazuje się mieć przykre efekty uboczne po długotrwałym stosowaniu... nowotwór złośliwy.... jetsem przerażona ale mam nadzeiję ze szybko wyleczymy mu to (chociażby zaleczymy) i odstawię na dłuuugo czastą maść. będę ją stosowac tylko w sytyuacjach krytycznych:dry:
pozostałym chorowitkom życzę zdrówka bo choć nie doczytałąm na co któe choruje to widze ze jednak zdrówka brakuje najbardziej na tym naszym forum....
no i WESOŁYCH ŚWIĄTdla Wszytskich bo nei wiem czy uda mis ie tu wbić do jutra;-)

reklama
Hej!

Widze ze dalej wlaczycie z chorubskami! I to jeszcze tak na swieta, wstretne chorubska! Zycze duzo zdrowka dzieciaczkom i zeby sie biedactwa tak juz jutro nie meczyly!

Mamma- Dziekujemy za zyczenia, Tobie tez zyczymy zdrowych i Wesolych Swiat!!!!

Ja zaraz z Michalkiem jade na ostatnie zakupy, jeszcze pare prezentow niemam (az wstyd sie przyznac). A puzniej do mamy pomuc jej gotowac na jutro. No a wieczorem musze zrobic tiramisu zeby wziasc jutro do tesciow. Wigilie jak w tamtym roku spedzamy najpierw u tesciow a puzniej jedziemy do moich rodzicow. Dobrze ze mieszkaja bardzo blisko siebie to nie trzeba jezdzic daleko.

A u nas taka zima

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry