hej wam dziewczzyny jak tam poranek i popoludine minely??? bo mi wspaniale!!! dzis moj mezus z samego ranca po brzuszku mnie glaskal i dzidzie chcial zbudzic bo nie mogl sie juz doczekac jak go kopnie hihihih bo dzidzia kopie juz na tyle mocno ze czuc przez skore
no i udalo mu sie maly wiercuoch strasznie sie krecil pewnie glodny byl. Dziekuje za pozdrowionka przyszla mamo myse ze bede tu zagladac przynajmniej 1 raz dziennie milo byc wsrod podobnych stanem hihiihi
ja mieszkam w Wiedniu i w tym tygodniu mam wizyte u ginka a w nastepnym w klinice gdzie rodze wiec troche napiety plan tymbardziej ze moje dzieciaczki musze zabrac ze soba
wiecie co jak was tyk slucham z tymi szpitalam to glowa puchnie zeby za porod rodzinny sie placilo tu to nie do pomyslenia ja jestem w panstwowej klinice a standard jest b. wysoki na poziomie prywatnej w polsce wiem bo rodzilam w semmelwais 2 razy
porodowka jest 1 osobowa z pelnym wyposarzeniem pilki fotele porecze muzyka swiatla ile badz jest super i moj mezus byl 2 razy przy porodzie i pepowinke przecinal ;-) i nic nie placilismy!!!!!!
ja mieszkam w Wiedniu i w tym tygodniu mam wizyte u ginka a w nastepnym w klinice gdzie rodze wiec troche napiety plan tymbardziej ze moje dzieciaczki musze zabrac ze soba 
przeciez to nie jest od nas zależne:-(
wiemy juz ze za granicami naszego kraju kochanego rodzi sie przyjemniej ale cóz - ja przynajmniej musze rodzic w Radomiu gdzie póki co strajk pielegniarek zastapił strajk lekarzy i wszytscy sa wiecznie niezadowoleni...
Tak, czekamy na syneczka!