qrcze ale gafa:-no jakoś tak jest ze mimo ze migocze nam ta informacja pod kadym jej postem to dalej sie zastanawiamy.... tez to przerabiałam mrowa

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
qrcze ale gafa:-no jakoś tak jest ze mimo ze migocze nam ta informacja pod kadym jej postem to dalej sie zastanawiamy.... tez to przerabiałam mrowa

) teraz tak jak napisałam idę głosować na Gredkowską
słuchaj zawsze możesz poprzymierzać i zobaczyć jakie są relacje cenowe, pamiętaj że w sklepie musza narzucić sobie jakaś marżę żeby zarobić, a w necie musisz zapłacić za przesyłkęPrzyszłaMamusia pisze:Ciekawe czy jest dużo drożej

. Mój też sobie wybiera ubrania, koszulki bluzy, ostatnio Małżonowi awanturę zrobił że nie chce spodni z dziurą, no i do ubierania sam się nie garnie, choć zachęcam go pokazuję jak się ubierać
. Taki typ. Charakterek po chrzestnej ma.;-)

. Jak pisała któraś z dziewczyn że w Holandii czy Norwegii poród w domu to norma, chyba że są jakieś wskazania do rodzenia w szpitalu, To ja się pytam czy tam kobiety są inaczej zbudowane czy może inne dzieci rodzą że mogą to robić w domu
mi nie twrdniejeMam pytanie czy twardnieje wam czasem brzuch??
Ale generalnie starałam się mu wmówić, że każda jest fajna "zobacz, ta jest pomarańczowa jak błazenek", "ta jest w paski jak zebra" i to nawet działało. Czasami wystarczyło powiedzieć, że "przecież lubisz tą bluzeczkę" i już było ok. A teraz rzadko mu się to zdarza, ale jak nie chce się ubierać, to mówię, "skoro nie chcesz zdjąć piżamy, to chyba chcesz jeszcze iść spać. No to chodź do łóżka" - działa błyskawicznie ;-). Trzeba znaleźć jakiś sposób na te małe uparciuszki. No i nie odpuszczać.

.
. Ale mamy super niespodziankę
. Rzadko u nas w rodzinie (z jednej i drugiej strony) pojawiają się dziewczynki.
. Zamieszcze jutro zdjęcie naszej córci (jest bardzo wyraźne, ma lekko zadarty nosek i malusie uszka
).
. Jak wyszliśmy z usg i zadzwoniłam do mamy to płakałyśmy obie ze szczęscie
.
.