Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiecie mnie tez dziwi, ze za porod rodzinny trzeba w Polsce placic. Wszedzie do tego zachecaja a w Polsce robia z tego luksus na ktory niestety nie kazdego stac...
niekat, marzena ja właśnie dziś rano zastanawiałam się nad imieniem Emilia ale je odrzuciłam bo mam kolezankę która jest hmmm... zimna w obejściu![]()
Mam pytanie czy twardnieje wam czasem brzuch??
Kończę, ufff, obawiam się że nikt nie dotrwał do tego momentu![]()
Już jestem po usg :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)...i jest DZIEWCZYNKA!!!.
Brzuchatki witajcie
Dziewczyny-Normalnie kocham mojego szefa.Kodeks pracy mówi że cięzarna przed kompem może spedzać 4 h dziennie.Wsystko byłoby ok gdybym była np ksiegową...ale ja jestem informatykiem i ni cholery dla mnie praca w papierkach.A mój szef Moje Drogie stwierdzxił że bedę przychodzić na 4 h i póxniej zmykac w hacjendę. REWELA!!!!
:-)Dziewczyny co do imion to dla dziewczynki bardzo podoba mi się Emilka, Antonina,Marysia,a dla chłopca Mikołaj i Filip:-)
Mamusie strszaczków- mam pytanie czy podajecie swoim dzieciakom teraz po lecie witaminę D3?
Kurcze wiecie co wiem, że nic oryginalnego nie powiem, ale ten czas leci... Zobaczcie już nam 5 mc leci! A na październikówkach ile się dzieje.. jeszcze trochę i te emocje do nas zawitają... ja już nie mogę się doczekać:-):-):-)
po jednym dniu przerwy mam taką góre papierów że nie wiem kiedy wyjde na prosta.... az dziwne
ząbek mój nieszczęsliwy na razie jest nietkniety i czekamy do 3 trymestru ale za to dentystka wyraziła zaniepokojenie kolorem mojej twarzy - a dokłądniej jego braku:-(jestem podobno blada jak ściana.Maż potwierdził jak wrócił z pracy.Dentystka powiedizała ze jak przy jednym dziecku jestem taka blada to przy dwójce będe przezroczysta... dwa razy o to zagadała:dull:wypytywała o morfologię i czy biorę żelazo... a ja od dwóch wizyt nie miałam przepisanych żadnych badań (co zreszta trochę mnie dziwi) i nie wiem czy mam ta morfologie dobrą czy nie.W ogóle zastanawiam sie czy nie zrobic tych badan na własna rękę(morfologia i mocz
)
mielismy tez wczoraj kupic drukarke do DVD i aparat (stary sie zepsuł dokumentnie) ale doszlismy do wniosku że slogan Media Markt że to nie dla idiotów jest własnie dla idiotów - idiota powie"nie jestem idiota" - i pójdzie kupować w Media
w necie duuuzo taniej nawet o 150 zeta
no nie przynudzam