Witam piątkowo!!!!
Zjawka ja w H&M też nie umiem sobie nic znaleźć

(latem podobały mi się te tuniczki, ale teraz) Wczoraj w jednej z gazet widziałam wełnianą sukienkę za 99zł

. Bardzo mi się podoba i chyba sobie sprawię taką , ale nie jako sukienkę ale jako taki dłuższy sweterek do jeansów. Za to dla dzieci ubranaka są cudne tak jak w C&A
Telma ja nie podaję, mój je tyle nabiału do tego prawie codziennie łapie te minimum słońca na spacerach lub wyporawach na zakupy więc nie widze potrzeby.
skaba1 bez przerwy

, do południa się jeszcze jakoś trzymam ale po południu juz na okrągło, jak juz nie wiem co mam jesc to zjadam na kg jabłka.

A propos jabłek, wiecie że mi pomagają na zgagę, naprawde wystarczy ze zjem jedno i mi mija. A na taką naprawdę mocną biorę Rennie. Podobno nie zawiera aluminium wiec jest bezpieczne.
niekat zrób prywatnie i zanieś mu wyniki powiedz że się źle czułaś i źle wyglądałaś więc zrobiłaś. Mi mój też nie przepisywał przez ostatnie 2 miesiące, ale teraz musze już zrobić sobie komplet badań.
A co do zęba to wczoraj zauważyłam że mi się psuje 4

w przestrzeni między 4a5 no i biegusiem muszę iść, bo zaraz poleci.
ale doszlismy do wniosku że slogan Media Markt że to nie dla idiotów jest własnie dla idiotów - idiota powie"nie jestem idiota" - i pójdzie kupować w Media
Tam się opłaca tylko jak jest akcja "kupujemy bez vat";-)