PM1
marzec 2008
Mrowa1- oj tak mężulek bardzo szczęśliwy. Oboje byliśmy wczoraj w szoku, bo myślałam, że będzie chłopczyk. Skoro w rodzinie po jednej i drugiej stronie rodziły się zazwyczaj chłopcy to też myśleliśmy, że bedzie standardowo. A tu taka miła niespodzianka:-)
. Mężuś powiedział, że to będzie córcia tatusia
:-).
Haha nawet wczoraj dopatrywaliśmy się podobieństwa naszej córci i chyba jest podobna do mnie
.
Powiem Wam szczerze, że POLECAM to usg trójwymiarowe. Mamy z niego 20 min. film:-) i wczoraj to 2 razy już oglądaliśmy.Teściom pokazaliśmy...też szaleją z radości. A córcia ruchliwa...sama pani doktor się śmiała, że fikołki robi. Raz głowka na dole brzuszka z zaraz później na górze
;-)....
. Mężuś powiedział, że to będzie córcia tatusia
:-). Haha nawet wczoraj dopatrywaliśmy się podobieństwa naszej córci i chyba jest podobna do mnie

. Powiem Wam szczerze, że POLECAM to usg trójwymiarowe. Mamy z niego 20 min. film:-) i wczoraj to 2 razy już oglądaliśmy.Teściom pokazaliśmy...też szaleją z radości. A córcia ruchliwa...sama pani doktor się śmiała, że fikołki robi. Raz głowka na dole brzuszka z zaraz później na górze
;-)....
no normalnie modnisia jak sie aptrzy tyle ze do spineczek i gumeczek na głowie przekonała sie dopiero w te wakacje jak postanowisłam zapuscic jej grzywke i włoski wchodizły jej do oczu.Wtedy dała sobie cos na łepetynce zapiąc i był spokój.Jej ulubionym kolorem jest czerwony (mamusiu kupisz mi czerwony:samolot,komputer, auto, gierke itp,itd) co zobaczy to mam jej to kupic i to w kolorze czerwonym bez wzgledu na to czy to sie w ogłe da kupic (np samolot lub TIR)
oni nawet razem leżakują....:dull:
. Chyba, że to prawda, że dziewczynki zazwyczaj się rodzą po terminie?
.A mój szef Moje Drogie stwierdzxił że bedę przychodzić na 4 h i póxniej zmykac w hacjendę. REWELA!!!!