Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej Kasiade widze ze mnei tez nalazłaś;-)hihihihi to ja brmagda z noworodka:-)

ale sie podlizujesz hihihihihiNo pewnie! Będę Wam mocno kibicować:-)
Z mrowa1 znamy się "w realu" - mówię Wam jaka Jej córeczka jest kochana i śliczniutka!![]()

Tak ja. z L awansowałam na XL;-)czy w tym gronie są jakieś przyszłe mamuśki, które mają rozmiar większy niż XS i S????
Spokojnie, jakby zaczęło się coś dziać to wrócą ci duphaston albo zamienią na luteinę dowcipnąmamma80 pisze:Ja jeszcze niestety ciagle go biorę,mam odstawić w 20 tyg.ale aż się boję.

Ja wątpię w to i z tej okazji postanowiłam pójść zagłosować na Partię kobiet
. Nie będę na żadnego pajaca bo wszyscy już byli a efekty wiadomo:dull:
, codziennie toczę z nim bój o to żeby się ubrał. O wyjściu na plac zabaw nie ma mowy bo mu się nie chce, a przecież na siłę nie będę go ciągnąć, siedzi mi taka pierdoła całymi dniami w domu.:-( Ale najgorsze to ubieranie lata do 12-14 w piżamie, nie pomaga wybieranie ubrań, nic już mam nerwy na niego normalnie
- serduszko, żołądek, brzuszek, kości udowe itd, itd. Lekarz powiedział, że wyniki badania na szóstkę więc jestem spokojna :-) Waży około 200-250g 

.
Od poniedziałku nawet do mnie "puka" w ciągu dnia. Cudowne uczucie!A propos wyborów - dziewczyny, pamiętajcie, żeby Iść NA WYBORY!!!!
(ja dziś podjadę do urzędu miasta po zaświadczenie o możliwości głosowania w innym miejscu, bo w tym czasie będę u rodziców)
Uważam, że później prawo narzekać ma tylko ten, kto głosował. ;-)
fajnie nieHej :-)!
Ja już po badaniach połówkowych :-). Wczoraj miałam wizytę u gin i dzidzia jest na tyle duża że można bylo wszystko dobrze obejrzeć- serduszko, żołądek, brzuszek, kości udowe itd, itd. Lekarz powiedział, że wyniki badania na szóstkę więc jestem spokojna :-) Waży około 200-250g
no a płec??? nie widac było czy nie chcesz wiedzieć (przyznac się);-)
Aha! Czuje już swojego groszkaOd poniedziałku nawet do mnie "puka" w ciągu dnia. Cudowne uczucie!
ja uwielbiam to uczucie. aż zastygam czasem zebys ie bardziej wsłuchac