Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-) a co do cystografi to mialam kiedys problem z moczem cos na przelomie5/6kl szkoly podstawowej i jak bylam w sanatorium to mi robili wlasnie takie badanie
a potem mialam urografie taka jest roznica ze przy cysto. wpuszczaja plyn do organizmu przez sisiorke a przy urogr. przez wenflon na raczce tak to pamietam moze cos sie zmienilo nie wiem a potem to mi tylko zdjecia robili troche chorowalam i bylam w sanatorium nie raz i w szpitalu wiec pare badan mialam
3maj sie dacie rade bedzie dobrze buzki
Czujemy się już dobrze, wczoraj jako ostatni mąż i Emi zakończyli peryprtie biegunkowe
, ale martwiłam się jak nie wiem co, bo u Jeremka to trwało aż od soboty i jeszcze w środę było aż 15 qp
A do naszej pediatry nie chciałam już iść, bo ona nie chce brać odpowiedzialności i z góry kieruje do szpitala, a mały miał apetyt wręcz ogromny, pił bez problemu, więc odwodnienie mu nie groziło - na szczęście wymioty miał tylko pierwszego dnia
)

) zawsze chciałam żeby Julka przychodziła i przytulałą się ale teraz wolę jak moje dzieicę biega niezależne po domu i z uśmiechem na buzi i ani myśli siedzieć na kolanach u staruszków