Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
heh Ani chyba się krzesełko spodobało,jadła w nim kaszke na kolację,ale w takim krzyku to było że chyba nawet nie zauważyła że w nowym miejscu jej jeść dają;-) Największa wygoda to dla nas z tego chyba...przynajmniej jak pójdę do kuchni coś robić to w przejściu będę mogła ją sobie postawić...Bo tak to bidulka się wychylała z łóżeczka co by podejrzeć co ja tam robię
heh
..tyle że ani razu do Tośki nie wstawałam -tatuś się poświecał
..Za to teraz spi;-)
,bo czasem to jest przemądrzały i zaraz mi "czemu jej tego czy owego nie podasz?!"..Ale sobie poradzili..i nie wystawił jej przez okno;-)

muszę kiedyś skorzystać
heh ale to super że sobie poradzili i mogłaś odpocząć...

Pasowało by tu gdzieś wkleić na górze na BB otórz - babka w rejestracji pyta się mnie w którym tyg jestem, i paszczę otworzyła jak powiedziałam że w 14-tym i że nie mam książeczki (i jeszcze z ryjem czego tak późno przyszłam, na co jej że tak mnię Pani zapisała
) Na co ona że zmieniły sie właśnie przepisy i każda ciężarna musi się zgłosić do Gina przed 10-tym TC i chodzić regularnie co miesiąc na wizyty bo na tej podstawie będą wypłacać becikowe!!! No myślałam ze rypnę tam, nasze Państwo jest wspaniałe. Więc pasuje "ostrzec" inne potencjalne mamusie zeby nie zwlekały z pójściem bo moze je ominąć ten zakichany 1000zł
No właśnie to nie boli ale nie mam poęcia jak ja ją tam utrzymam chwile w jednej pozycji 
A co do wesela - to nam sie kroi ale dopiero przyszły rok na koniec maja (zatwardziały kawaler - nasz świadek i M kolega) właśnie sie oświadczył:-)
a panie w rejestracji potrafia podniesc cisnienie

do lutego jeszcze troche wiec mzoe tesciowa sie przekona

ale jeden powod mojego braku wolnego czasu właśnie próbuje spac a i jakoś tak ogólnie jak wchodzę na internet to szybciutko sprawdzam pocztę itp i wychodzę,jeszcze mieliśmy ten pożyczony modem, nie dosyc,że mamy tu nie powalającą prędkośc to było jeszcze wolniej...
właśnie i ja muszę jej chyba na urodziny nocnik jakiś wypasiony sprawic.Zuźka na razie mówi coś w rodzaju jakbym kosmitę jakiegoś słyszała,nie wiem what's up:-)no ale czasem powie też"hau","mu","baba","tata","mama","cycy,"ja""i"si"(jak wlezie za mną do łazienki)
.A jak muzykalna!Ma normalnie swoje ulubione kawałki ktore jak tylko słyszy to nawet potrafi się obudzic,wstac i kołysac się no i tak przez całą piosenkę;-)albo podchodzi do amplitunera i daje sobie głośniej(głośno!)normalnie następny meloman(po mamie)i densiarz(też po mamie
).
ja bym chciała żeby Anulka była taka przylepa...Teraz to nie ma szans żeby chociaż na sekundkę się wtuliła:-( Mi chyba tego bardziej brakuje niż jej :-(
a podobno politycy zastanawiają się jak nakłonić kobiety do rodzenia dzieci
nieźle im idzie

Julka też dosatje masełko osełkowe i to juz od czasu jak zaczęłam gotować jej zupki czyli od 6m.ż.
za to jak wracam z pracy stoi w okienku i kiwa mamusi :-) początkowo płakała że nie może na rączki bo jestem na parterze i zaszybą ale teraz juz wie że zaraz mamusia wejdzie do domku iweźmei córcie na rączki:-) to prawda, piękne uczucie...:-)