Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dobre
choc tobie zapewne nie było do smiechu

jestem ciekawa czy to przypadkiem nie jakies kuku zeby byc sławnym

… a jak tam wyniki dziadka? Widać, że wrócił do formy…
a powiniem przynajmniej półgodzinnego spacerku co dzień zażywać ... nic sobie nie robi z zaleceń lekarzy
myśleć się nie chce jak się to skończy

..tak było zasypane!
..A musiałam ja jechac ,bo Piotrek dziś po gości na lotnisko...

A twój tato .?..może by tak z Nelcią na spacerki chodził?;-)
..
..Tosia się będzie cieszyć z 'zagranicznego' kawalera
:-)
:-)

pokazuj zdjęcia jak już będziesz po fryzjerze.I podziwiam cię bo jak mi ktoś działa na newry to nie umiem robic dobrej miny,i nawet jak raz czy dwa zacisnę zęby to później eksploduję z kumulacją;-)Najgorsze jest to że jak oni mu łeb suszą i ja to podsłyszę co nieco to najpierw mam ochotę iśc i włączyc się w dyskusję a jak się powstrzymam,poczekam aż mu miną emocje i próbuję z nim później zagadac to się nie da bo od razu jest darcie,że słucha od nich na dole i ja nie mogę się chociaż nie odzywac tylko zaczynam z powrotem.Głupio mi,że przez nich się kłócimy chociaż ja jestem po jego stronie to nie wolno mi się odezwac,bo jak tam się nasłucha,że nie da mi uwagi zwrócic i robię po ich myśli to później odbija to sobie na mnie wrzucając mi,że jestem taka czy jakaś
.
.Do najbliższego sklepu mam tu 15 min na piechotę ale nie kupię tu pieluch,mleka itd.Będzie ciepło a ja nawet nie mam do kąd czy do kogo wyjśc z tym dzieckiem.Skończy się to prawdopodobnie tak,że ja się do rodziców z małą wyniosę a jak on wróci?Nie wiem?
dawaj kawałek!
A teściowie bo u nich to jedno za drugim przygaduje to bekną,jak nie będą wnuczki widzieli przez dłuuższy czas;-)bo oni sobie wyobrażali popołudniowy obiadek
bo chciałam żeby ich zawołac na tort.