• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Milenko, moja kochana synowico!Z okazji roczku życzę Ci najfajniejszych prezentów i świetnej zabawy urodzinowej.Oby kolejne latka upływały w tej dziecięcej beztrosce i usmiechu, a Twoja rodzinka Cię rozpieszczała i pozwalała jeśc słodycze;-):-) (giza ja tylko tak - żeby sie podlizać:-p;-))
No i dziękujemy ślicznie za zyczenia dla Marcelka-Precelka na jego 11/12 urodzinki;-):-)

reklama
aż mi się wierzyć nie chce, że dokładnie rok temu na świat przyszła Milenka. No i na wspomnienia mnie wzięło. Dopiero co się urodziła i była takim maluśkim bezbronnym robaczkiem, a już sama wszędzie włazi i wszędzie jej pełno. Ach
No i dziękujemy za życzenia :tak:

Kochane dzieciaczki-Milenko i Tosiu(troszkę spóżnione)dużo miłości i szczęścia i wspaniałego beztroskiego dzieciństwa!!!!Wszystkiego naj naj naj na ten roczek.
Sorki że tak zaniedbuję,ale teraz nas nie było a znowu już muszę sie pakować do Warszawki|(tak a propos już mam dosyć|).Byliśmy w Wiśle i było super-zima mega,dzieciaki się wyszalały,aż się wracać nie chciało;-)
Gabi zaczyna już chodzić za jedną rączkę a rozrabia za dwóch:baffled:Też ma trochę kataru ale wiążę to z zębolami bo jednocześnie potoki śliny z niej wypływają.Poza tym maruda przeokropna od dwóch dni.
Zarezerwowaliśmy sobie juz wakacje,podobnie jakw zeszłym roku najpierw Chorwacja a potem jeszcze zobaczymy.To chyba tyle na szybko co u nas.Buziole...

Milenko samych radosnych chwil obys zawsze była uśmiechnieta i radosna :tak:

Niekat moze pomału mu sie wyzynaja te dwójki:confused: mojemu juz 4 ida z miesieac i jeszcze sie nie przebiły:baffled: super ze dzieciaczki dochodza do siebie:tak:
Mamma to plany wakacyjne widze jzu zaklepane:-)

Ostatnia edycja:
Dziękuję w imieniu mojej córeczki za pamięć:tak:i za życzonka:tak:. Nas z mężem wczoraj też wzięło na refleksje :sorry2: jak to było rok temu. No i jesteśmy starsze o rok:tak:. Szok jak ten czas zleciał:szok:. Ale z drugiej strony tak dużo się w ciągu tego roku wydarzyło, że jakbym rozpamiętywała poszczególne etapy rozwoju Tosi to jednak wydawałoby się, że to dłużej niż rok trwało:happy:.

My byliśmy dziś u okulisty i okazło się, że to jakaś bakteria w oczku(do tego mąż się zaraził od Tosi:-(także zaraźliwe). I dostali te krople. No i zrobiliśmy jeszcze morfologie aby wykluczyć jakąkolwiek infekcje, bo w piątek mamy cystografie:no:. I Tosia musi być zdrowa.
Weronikaa- a wy kiedy macie cystografie bo już zapomniałam:sorry2:

Kurcze albo ja jestem jakaś pijana albo te emotikonki dziś są jakieś takie za mgłą.
A i mam złą wiadomość nie będzie mnie ok m-c na necie, bo nie będę mieć przez m-c łącza:-(. Także nie martwcie sie .;-) Jak będę mieć okazję to coś klikne:tak:.
Milenko życzę ci aby każdego dnia uśmiech gościł na twojej ślicznej buźce:tak:Całuski dla Ciebie Słonko:tak: .

reklama
Milenko wystkiego najlepszego na roczek duzo zdrowka i samych radosnych chwil w zyciu no i zebys rodzicom sprawiala duzo radosci :-)

Czesc dziewczyny! Sorki ze tak tylko o nas ale mam taki maly problem. Od jakiegos miesiaca no moze dlugej maly zasypia o kolo 8. No i miedzy 11-1 budzi sie a raczej zaczyna sie wiercic wiec biore go do nas ale to tez nie pomaga wierci sie strasznie po calym lozku, przekreca sie na brzuszek i spowrtoem no i wybudza sie, dam mu smoka to na chwile u snie ale zaraz znowu to samo. Myslalam ze to przez zeby no ale to juz za dlugo trwa i w kazda noc :szok:. Ja juz powoli wysiadam. Dzisiaj siadlam na neta i przeczytalam ze to moga byc jakies bakterie lub pasozyty. Idziemy za tydzien do lekarza na szczepionki i kontrole na roczek wiec spytam, ale bardzo mnie to niepokoi. uff w koncu sie wygadalam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry