Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
). Pani w labie w ostatniej chwili jej nie rozpuściła, choć opakowanie już rozdarła
) off, ale co sie odwlecze .... pewnie za miesiac trzeba będzie zrobić 
? (bo jak pisałam chorobowe 3m-cy + macierzyńskie + wychowawcze)
tak że jeszcze poczekamy. Powodzenia życze w badaniu, daj znać jak to Tosia (i Ty) przeszła ;-)
. Ale ja mam jakąś manię żeby "nie zmarzła" i non stop ja przykrywam, może i dlatego sie wierci
nie wiem.
Moje dzieci obydwoje to takie wierciuchy nieraz zosatlismy skopani po twarzy zebrach
. Jemu na razie to lata co za prezent dostanie, byleby się ruszało i było kolorowe, więc dostanie jakiś drobiazg..

ale my będziemy się jeszcze długo "wykańczać", bo mąż najprawdopodobniej będzie sam kładł płytki i inne takie... Tylko mam nadzieję że dzieciaki przeżyją w spartańskich warunkach na początku. 

Jak frank nie spadnie a ja nie znajdę pracy to za kasę jaka nam zostanie, tj. z pensji małżona się nie utrzymamy 

)

Weronikaa - dawaj tu suwaczek Groszka!
Z ZUSu też przyjdzie Ci PIT - ja dostałam wczoraj.

:-)
!

wszystko przez tego franka