• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Asze - dobrze Ci z tym kredytem! My mamy 450 fr raty..Na razie, bo to nie całość kredytu... :-(
To Zuzia tez aż tak często się budzi????????? Myślałam, że tylko Asia, Mrowa i ja mamy takich Łobuzów:-p

Doris - doczytałam na innym forum (jak szukałam telefonu dla Ciebie, bo sama już go wykasowałam), że laska ni ezdążyła się zapisać, tzn. nie było już miejsc w tamtym roku ale poszła i ją przyjęli :-) Więc jak Ci się nie uda dodzwonić to i tak wal - my z PM będziemy tam przed 16.00 11. marca ;-)

reklama
Weronikaa- jak to 17 tydzień, to widać już czy to chłopiec czy dziewczynka! :-):-):-):-)

Małżon własnie mnie załamał - stara znajoma z licealnych czasów (nie kontaktowałyśmy się od tamtej pory) przysłała mi na gg (którego numeru teraz używa małżon a jest na moje dane:baffled:), tak dla beki chyba (bo nie wiem po co innego) profil kolesia na sympati.pl, z którym się spotykałam chyba przez miesiąc czy dwa jak miałam 17 lat - a małżon mi to wypomina :crazy:

Ninja ja mam 497:baffled:, a mieliśmy 639, więc teraz i tak wydaje mi się o wiele mniej:tak:, chociaż to i tak jest dużo:wściekła/y:
A ta Twoja koleżanka postąpiła chyba z deka nierozsądnie.... po cholerę odkopuje starocie? A małżonowi to się nie dziwię... tez bym wypominała.

Co do kredytów ..to i ja sie doączam.(też frankowa)..ale nam podnieśli teraz o 150 zł(:confused:)..i mamy juz prawie tysiąc:-(..Dobrze,że od kwietnia wracam do pracy..bo ciężko tylko z Piotrka pensji..( tymbardziej ..bo mam niepłatny wychowawczy..bo przekracza dochód)..Ale damy radę!:tak:(dobrze że mój Piotrek jest wiecznym optymistą:tak:)
No i moja Tośka dziś 3cią noc bez mleczka:tak:..dostała tylko piciu..(o 3ciej)
w sumie to ona bardzo mało pije..i to tylko łyżeczką..nooo czasem uda mi sie jej butelką coś dać.ale mrowa ,własnie tylko wodę..i czasem rumiankową..Wczoraj w nocy tatuś też rumiankową zrobił..ale tak to woda!..musze ją jakoś przekonać..do soczków może..i do kubeczka....to by sobie sama piła...
A tak wogóle to tez przesypia (ostatnio) całe..tylko raz na piciu się budzi...
A mój synek wczoraj nawet spał w przedszkolu..:tak:(to był jego pierwszy raz!)..
Dzisiaj rano katarek prawie zero,ale jakby po obudzeniu coś kaszlał..(tj.tak więcej..:baffled:)..zobaczymy...ale taki chetny,że nie było by mowy,by nieszedł!:-D
Tośka mi tu łazi..i cos mi śmierdzi:baffled:...więc nara..
A!asze a co ty tak późno jeszcze na kompie siedzisz? ..nie możesz spać?;-)a może męzuś cię wybudził?;-):-p

Zuziu, sto latek w zdrowiu i szczęściu :-)

Dziewczyny "frankowe", wiem że czasami mozna się pocieszać że inni mają gorzej, wiec ja Was pocieszę, my mamy 700 franków miesięcznie za sam dom, do tego mamy jeszcze kredyt na działkę i na obecne mieszkanie :zawstydzona/y: Ten za mieszkanie niedługo spłacimy jak je sprzedamy i może zostanie coś na wykończenie domu. Ale i tak przez te raty to u nas teraz bieda będzie najbliższe kilka lat. :baffled: Chyba że znajdę świetnie płatną pracę, tanią i dobrą opiekunkę do dzieci albo z nieba zamiast deszczu będą spadać franki szwajcarskie ;-):-D

Asze mimo wszystko próbuj z tym mleczkiem. Ja jak zaczynałam Basi dawać wieczorem mleko modyfikowane (już dawno temu) to musiałam jej butlę na siłę do buźki wciskać bo wypluwała, była głodna ale chciała cyca nie butlę. Dopiero za którymś razem jej zasmakowało. A co do tych czopków to to nie jest jakieś cudowne lekarstwo, więc lepiej najpierw zapytaj pediatrę mimo że są bez recepty.

Ninja ja już nie mam łobuza :-p;-) mam grzeczną dziewczynkę, no np. dzisiaj spała od 20 do 6.50. Ale co ja z nią przeszłam... Mam nadzieję że wy też wkrótce będziecie się wysypiać. A mąż to chyba w żartach "wypomina" nie na poważnie? A on się nigdy z nikim nie spotykał? Powiedz mu może że tamten w porównaniu do niego był do niczego dlatego tylko miesiąc z nim wytrzymałaś ;-):-)

Ewa to Alex taki chętny? U mnie Ala już sie chyba znudziła przedszkolem, woli z Basią w domu zostać i sie bawić :-) zamierzam ja niedługo wypisać bo w kwietniu jak już będziemy pewnie co chwilę jeździć do domku to by nie miał kto ją zaprowadzać i odbierać (o 9 i o 14)

Wczoraj przeczytałam charakterystyki chyba ze stu odmian drzew owocowych :baffled: i zgłupiałam od tego wszystkiego, wybór jest ciężki, nie wiem czy nie zostawię tego tematu do jesieni a latem będę kupować na starganach i pytać o odmiany i smakować, czy takie coś w ogrodzie bym chciała mieć.:tak:

AsiaM - właśnie dziś chyba już się poddam - znów w nocy był cyrk - czasem budził się ponownie, jak jeszcze nie zdążyłam zasnąć. :baffled: Jadę dziś po te czopki bo się wykończę. Zobaczymy.
Zresztą nie wiem jak już funkcjonuję po takich nocach bo w dodatku nocą jeszcze pies przychodzi, żeby go wypuścić na dwór na sikacza :dry:

reklama
Zuziu wszystkiego najlepszego z okazji pierwszego roczka duzo usmiechu na codzien :happy:

Ewa super ze Alex sie zadomowił w przedszkolu i ładni spi:happy: Mela miała powazny kryzys ze spaniem ale juz za nami;-)
Mój juz coraz mniej sie budzi ale sie budzi:dry:

wspolczuje wam tych rewolucji z frankiem:no:
U nas tez gorzej troche z kasa bo ja nie pracuje i nie dostaje juz kasy a wiadomo wychowawczy sie nie nalezy:dry: ale jakos dajemy rade;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry