ninjacorps
Marcóweczka 2008
Asze - dobrze Ci z tym kredytem! My mamy 450 fr raty..Na razie, bo to nie całość kredytu... :-(
To Zuzia tez aż tak często się budzi????????? Myślałam, że tylko Asia, Mrowa i ja mamy takich Łobuzów
Doris - doczytałam na innym forum (jak szukałam telefonu dla Ciebie, bo sama już go wykasowałam), że laska ni ezdążyła się zapisać, tzn. nie było już miejsc w tamtym roku ale poszła i ją przyjęli :-) Więc jak Ci się nie uda dodzwonić to i tak wal - my z PM będziemy tam przed 16.00 11. marca ;-)
To Zuzia tez aż tak często się budzi????????? Myślałam, że tylko Asia, Mrowa i ja mamy takich Łobuzów

Doris - doczytałam na innym forum (jak szukałam telefonu dla Ciebie, bo sama już go wykasowałam), że laska ni ezdążyła się zapisać, tzn. nie było już miejsc w tamtym roku ale poszła i ją przyjęli :-) Więc jak Ci się nie uda dodzwonić to i tak wal - my z PM będziemy tam przed 16.00 11. marca ;-)
), tak dla beki chyba (bo nie wiem po co innego) profil kolesia na sympati.pl, z którym się spotykałam chyba przez miesiąc czy dwa jak miałam 17 lat - a małżon mi to wypomina 
, chociaż to i tak jest dużo

Ten za mieszkanie niedługo spłacimy jak je sprzedamy i może zostanie coś na wykończenie domu. Ale i tak przez te raty to u nas teraz bieda będzie najbliższe kilka lat.