• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Tosiu od nas także przyjmij najserdeczniejsze życzenia z okazji 1 urodzin. Niech Ci zawsze słońce świeci, a Ty badź zawsze taką radością dla swoich bliskich, jak dotąd.
Tosiu i Marcelku dla Was także wszystkiego naj!

Befatka tort dla malucha można nasączyć słabą esencją herbacianą, albo zwykłą wodą przegotowaną z sokiem z cytryny. możesz też do herbaty lub wody dać trochę olejku zapachowego:tak: A z tym sponiewieraniem to prawda, chociaż ja i tak twierdzę, że jeśli byłam w stanie stwierdzić, że jestem pijana i pora przestać pić, to znaczy, że .....wcale pijana nie byłam:-p:-D
Ninja uffff - pies, to wparwdzie bydle, ale jak członek rodziny:-D
Weronika bleeeee, glukoza, to dla mnie najgorsze badanie w ciąży:crazy: Dawaj tu tych pierogów, bo u mnie tylko warzywka na parze:-p
Giza ja nie kupuje chłopcom nic, bo wiem, że dostaną wiele od gości (prezenty uzgodnione z nami), a od nas przyjęcie i tyle:zawstydzona/y: Wyrodna jakaś jestem:baffled: ale jak kupujesz Mili, to Przemkowi też bym kupiła, bo to jednak małe dziecko, dla którego miesiąc czekania to baaaaardzo długo:tak: My wyprawiamy podwójne urodziny w sobotę i już się boję:baffled:
A ja muszę Kudłaczowi suwaczek zmienić bo mu znów do 5 lat odlicza:-D, a już nawet nie pamiętam, jak się to robi - nad tym się napociłam jak nie wiem co:baffled::angry:

reklama
Tosienko z okazji pierwszych urodzin zyczymy ci radosnego uśmiechu, wielu wesołych przyjaciół, wspaniałych zabaw, wymarzonych zabawek oraz bajkowych snów do poduszki!!!

Dla Precelka i dla mojej synowej Tosi :-D wszystkiego najlepszego na kolejny miesiaczek!!!

Tosiu - najserdeczniejsze życzenia na pierwszy roczek! Oby każdego dnia gościł na Twojej twarzy uśmiech!

Buziaki dla miesięczniaków: Tosi i Marcelka

Weronika - pracodawca ma termin na wysłanie Pita do 2 marca, więc jak wyśle ostatniego dnia zwykłym poleconym, to do tej daty możesz dodać tydzień. Ja też jeszcze nie dostałam Pita z ZUSu.

Emilce szykuje się do wyjścia druga czwórka - bardzo opuchnięte ma dziąsełko w tym miejscu.

Tosieńko z okazji urodzin życzę Ci radosnego uśmiechu, wielu wesołych przyjaciół, wspaniałych zabaw, wymarzonych zabawek, bajkowych snów do poduszki, lodów na deser i wszystkiego czego tylko zapragniesz:-):-):-)
Tosiu i Precelku wszystkiego najsłodszego na kolejny miesiączek:tak::tak::tak:

AsiaM, no właśnie myślałam o jakimś drobiazgu, nie o super zabawce. Małe autko albo książeczka. Chyba jednak coś mu kupię jutro.
Weronikaa, ja też jeszcze z ZUSu nie dostałam pita.
Kra, ja żadnego wielkiego przyjęcia nie robię. Przyjdą dziadkowie i męża siostra z rodziną. Będzie tort, prezenty i to wszystko.

Witajcie mamcie :-) ja tylko z zyczonkami bo padam Domis dzisiaj mega marudny i placzliwy bo o ile dobrze widze to gorna 1 i 2 sie cisna no zobaczymy jak szybko do nas zawitaja :dry: oby jak najszybciej a wszystkie konty Domis ma opanowane w domku i nawet wchodzi do Areckiego do pokoju -sam nigdy tam nie wchodzil bo jest bardzo wysoki prog a ze moj synus raczkuje inaczej to ciezko mu bylo podciagnac pupsko ale od 2 dni ma to opanowane a od 1.5tyg chodzimy trzymany za raczki :-) no i dlatego tez czasu to juz mi calkiem brakuje bo jak tylko chce chodzic to na pupie przy czmycha do mnie ciagnie mnie za nogawke i sie podciaga z malym marudzeniem to juz wiem ze chce chodzic... no to tak sobie chodzimy chodzimy chodzimy az zaczynaja mu sie nozki platac wtedy robi pauze :sorry2: No a Arus ma na koncie kolejne slowa:-) a teraz najwazniejsze...
Wszystkiego dobrego Tosiu duzo zdrowka i radosci slemy buziaczki na ten pierwszy roczek:-)
a122.gif
h100.gif
h080.gif

oraz wszystkiego naj dla Tosi i Marcelka na kolejny miesiaczek
h085.gif
pozdrawiamy buzki

Milenko sto lat...sto lat! bys była zawsze uśmiechnięta,zdrowa...i radosna..:-)

Tosia dziękuje za ostatnie miesięczne życzenia:tak:

..My juz na nogach od 6stej..alex dziś poszedł do przedszkola..wczoraj nie zakaszlał ani razu w ciągu dnia..i w nocy też ..miał tylko katar.ale wieczorem juz nie,i rano tez nie miał..Oby przeszło na dobre:tak:!
Tosia za to troche smarkata..ale widzę że to też raczej na ząbki..Dzie juz drugi dzień..jak w nocy nie dostaje mleczka:szok:..tylko herbatkę..(jakby co..)..Zresztą dziś przespała od 19.30 do 5.30 rano!:szok:..Właśnie zjadła kaszkę..i pewnie zraz zaśnie..bo juz paluszki w buzi..
Teściowa sobie nawet poradziła z dziećmi wczoraj..tym bardziej że Alex na wejście ja wycałował i dał"herhumkę" babci;-)..no i później posiedzielismy jeszce u niej do 19stej..,zrobił Piotrek Grecką..i wypiliśmy grzańca..Fajnie było..
Mi juz dawno przyszedł PIT..i już trochę jak wysłałam...A Piotrek to juz nawet zwrot dostał..(chyba juz pisałam o tym) który nam sie przydał do kupna auta..

reklama
dziewczyny czy to mozliwe że dziecko cierpi przez zęby nawet jak juz sie rpzebiły rpzez dziąsełko i teraz sie wyrzynaja powoli?? bo ja juz sma nie wiem czy temu mojemu Marudzie to ida dwójki czy tak miałczy mi o jedyki jeszcze:baffled::dry:
no ale najwazniejsz eże gorączki potomstwu pospadały i teraz juz powoli wraca temp do normy (nawet z osłabienia wychodza).Zreszta Oliwia wczoraj po moim przyjściu z pracy biegała wokół mnie az do momentu jak jej wyraźnie powiedziałam zęby sie zatrzymała:tak:czyli jest dobrze.Co prawda wieczorem juz była zmęczona i wcześnie zasnęła ale widze poprawe i jest git.
Ja dostałam PIT z jednej rpacy i czekam na drugą i doczekać sie nei mogę....Łukasz rozliczył sie sam i już zwrot przyszedł dawno:crazy:
jesli chodzi o urodzinki to Marcelito ma za 27 dni a ja mam pusto we głowie na ten temat.Zaprosiłam juz dawno sisotre z rodzinka ale nie wiem czy dadzą rade rpzyjechać:-(wiadomo zę bedą dziadkowie i może chrzestni... no chrzestna na bank ;-)Oliwii wypada w tym roku 5 latek wiec zrobie jakiąś wieksza imprezkę w tym sensie ze pozapraszamy dzieci z przedszkola bo wiem że Oli o tym marzy i byc może wynajmiemy na ta okoliczność salę w Krainie Fantazji (baseny z kulkami, rury, drabinki i inne takie zabawy),albo cos w tym stylu.Jakoś nie widze takiej gromadki dzieci w naszym domu i weź póxniej po nich sprzątaj..... pfy
no i na urodziny Marcela Oliwia nie dostanie nic bo to nie jej święto i ona to rozumie:tak:.Znaczy my jej nic nei kupimy ale jak znam zycie to goście i jej coś przyniosą wiec nie powinno byc płaczu.no ale ona ma juz 5 lat więc jest świadoma a i tak zabawki Marcela będa czasowo "wspólne";-)bo Oli bedzie mu pokazywac jak z nich korzystać i neichcący wynosić do swojego pokoju:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry