ninjacorps
Marcóweczka 2008
Doris - mysle ze jesli tak odpowiesz na zadane pytanie to szanse na przyjecie i tak sa marne, niestety
dokładnie..

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Doris - mysle ze jesli tak odpowiesz na zadane pytanie to szanse na przyjecie i tak sa marne, niestety

On jakoś wiedział, że to nie ma nic do rzeczy, a nawet jak ktoś ma dzieci to tym bardziej zależy mu przecież na pracy!

Weronikaa- gratulkia trójek jeszcze niet?
dziwne to jakoś, ale na trójke to mi to raczej nie wygląda (za daleko). Ona nie da sobie w paszcze zagladnąć, wypatrzyłam to podczas ziewania, z drugiej strony musze przyczaić czy cosik nie wyrosło między czasie :-)

:-) Ich strata! To zapalenie uszu może być alergiczne
Chyba mało wiem o życiu.
, wczoraj wyrzucala zabawki za luzko i mowie "kto robi bach?" a ona mi tak ladnie "KTO"
, a "mniam" wola jak widzi jak my jemy albo jak robie jej butle. Dzis zaciagnela mnie do garderoby, ja jeszcze nie zdazylam zapalic swiatla, a ona "BOBO"
:-)

W sensie lepsze od kupnych a ze czasem troche koslawe to nic bo znikaja w kilka minut.
ja bym nawet wolała rodzica niz postrzelonego singla co raz jest tu a za chwilę tam i już sie na pracodawcę wypina... nie generalizuję tylko wiem ze takiech sytuacji jest mnóstwo