Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

myśle, że w ten sposób rekompensują sobie tęsknotę za mamusią
ale wymyśliłam

potem chciała dać smerfetce, ale nie chciała
moja mama zawsze tak robi, że prawie pół uroczystości przesiedzi w kuchni:-( do tego wcześniej przygotowania do północy, więc nie zazdroszczę
najlepiej robi się zakupy samej, albo z siostrą/koleżanką... ale te dobre lata chyba na razie mamy na długo za sobą
za to jaki nerwowy
rodzice z pretensjami, dzieciaki nie mogące usiedzieć pół godziny bez przezywania się czy obrażania
uroki pracy z naszymi milusińskimi
w końcu to nasze pierwsze święta razem we wspólnym domku... do tego impreza urodzinowa... a może już powinnam zacząć

ale jak to wyparowała??ukradli Wam??Od dzisiaj mamy tylko wózek-parasolkę. Spacerówka wyparowałaMinusy mieszkania w bloku
![]()
.... obiecuje ze je odzyska ale w razie czego częśc z nich będe miała z forum
w ogóle jak tylko zobaczy ze Oli jest przy mnie blisko to zaraz sie zjawia i czuwa
:-(
Gratki z okazji kolejnego zębola!

Ale ja mam podobnie z tym że mi spacerówka sie rozwaliła, tzn. tylne koło i raczej nie da sie z tym nic zrobić 

Mał juz ma pysie lekko opalone bo do domu ciężko ją zagonić:-)
, jutro upieke makownika, w sobote święcenie koszyczka, posprzątam chate i tak zlecą Święta. Żadnych planów póki co nie mamy - nic się dziadki nie odzywają to pewnie w chacie bedziemy siedzieć

a Mela chce kszatłt i neiiwem czy kogos nie poprosic zeby upiekł i dac mu cały przepis;-)jak nie to zamówie w cukierni

No poprostu ukochany synek tatusia i mamusi.