Hej
Kindzia toś ty kobieto bardzo oryginalna:-)
Samina witaj moze będziesz operowac na 2 wątkach;-)
Remeny to zdrówka dla was kobitki :-)
a mnei cycek boli i mam zastój mam taką grudę która boli jak przy zastoju mleka przy karmieniu ale ja nie karmię tylko mam siare więc moge mieć zastój
pomózcie bo neiwiem czy mogę to rozmasowywać i odciągnąc bo boję sie ze skurcze sie pojawią
Mamy mające dzidziusie miałyście coś takeigo przy 2 ciązy

Kindzia toś ty kobieto bardzo oryginalna:-)
Samina witaj moze będziesz operowac na 2 wątkach;-)
Remeny to zdrówka dla was kobitki :-)
a mnei cycek boli i mam zastój mam taką grudę która boli jak przy zastoju mleka przy karmieniu ale ja nie karmię tylko mam siare więc moge mieć zastój

pomózcie bo neiwiem czy mogę to rozmasowywać i odciągnąc bo boję sie ze skurcze sie pojawią

Mamy mające dzidziusie miałyście coś takeigo przy 2 ciązy

i myślałam ,że zadrapię się na śmierć
!!!
powiem wam ,że to było okropne!poszłam w koncu do dermatologa,który też nic konkretnego mi nie powiedział oprócz tego,że w ciąży tak bywa i ,że być może mam zbyt przesuszoną skórę,przepisał jakieś specyfiki do mycia zamiast mydła,żeby nawilżać i natłuszczać skórę i zalecił kilka razy dziennie smarować się oliwką..ponadto powiedział,że mogło być to spowodowane jakąś alergią i tak myślę czy czasami nie przegięłam z sokiem z archwi,który sobie sama robiła,i codziennie piłam szklaneczkę dla zdrowia i urody..nie wiem...w każdym razie nie życzę tego nikomu..pomału mi to przechodzi,stosuję się do zalecen lekarzai odstawiłam sok z marchwi,dziwne było to ,że nie miałam żadnej wysypki ani nic po prostu straszny świąd-jakbym spaliła sie na słońcu
.
i mówił że jak będize źle to moge jednorazowo wziąść pyralgine ale to sobie odpuszę.