Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja nic na ten temat nie slyszałamdziewczyny kochane w związku z tym ze zbliżaja sie powoli 2-gie urodziny naszych marcowiątek zapytuje Was czy kojarzycie teorię, że podwojony wzrost dziecka w wieku 2 lat odpowiada "ostatecznemu"??Wychodzi an to ze bede miała dryblasa w domu... 188 cm sie szykuje![]()

Majtnełam się w obliczeniach
:-)to cos niski mi ten synus wyszedłMarcel ma 89 cm teraz x 2 to 178 jak dorosnieMajtnełam się w obliczeniach
wg tej miary twój Kondziorro bedzie miał 168... e cos mi sie wydaje że to jakiś pic na wodę;-):-)
o nocnikowanie nie pytaj bo tyle ile wysiedział w ten weekend na nocniku to by wiadro siku wyprodukował a nie zrobił ani kropli....
;-) ale w sumie po mamusi moze byc taki kurdupel
tatus za to wysoki bo ma 182 , 

ale teraz się cieszę bo lepiej być nie może. Też jestem na wychowawczym, czasem jest ciężko ale daję radę.

.I tez potem bylo juz ok.ja zawsze po takich akcjach jako pierwszy posiłek daje dziecku bułeczkę z samym masełkiem.Nie wiem czemu ale mnie to sie kojarzy z neutralnym posilkiem.Mleczne moga podrazniać jeszcze chory brzuszek
Niekat, na szczęście lima nie magiza szkoda Mili, mam nadzieje że sie nie rozleje na "limo" bo taka sliczna dziewczynka z limem to przykry widok:-(