niekat
Fan(ka)
beti ogromniaste gralulejszyn!!!!szybko wracaj do siebie i nich ci Justynka rosnie zdrowo i bedzie tak grzeczna jak Ewunia Asi
my juz po bilansie.Marcel jest proporcjonalny i zdrowy.cisnienie nawet zmierzone i ma 80/40 co dorosłego moze powalic no ale dziecko to dziecko;-):-)był nawet grzeczny ale nie chciał pokazac gdzie ma ucho
Generalnie podobno rozwija sie prawidłowo a w kwestii mowy i wołania siusiu mamy kilka wskazówek jak nad tym pracowac i jakich typowych błędów nie popełniać zeby ułatwiać smykowi rozwój
na odpowiednim wątku podam "wymiary" mojego kawalera;-)żeby zachowac porzadek hehehe
Z Oli nie byłam u lekarza bo musiała iśc do przedszkola a po południu nie przyjmuje nasza pediatra tylko da druga krowa której nie cierpię
Wybiore sie z nią w przysżłym tygodniu ale póki co nie narzeka na ucho.jej w ogóle to nie boli tylko sie zatyka i nie słyszy na nie.Woskowinę odprowazam jej regularnie Audio sprayem.Okaże się co i jak po piątkowym basenie.jesli sytuacja sprzed tygodnia sie powtórzy bedę wiedziała co może byc powodem.
ja trzeci dzien dycham i kicham.to chyba jednak nie alergia jak sadziłam pierszego dnia.Przy pyłkach tylko kicham a teraz mam jeszcze duszności i bóle w klatce przy oddychaniu głebokim... najwazneisjze że dzieci zdrowe a ja to jakoś tam przeboleję;-):-)
cos jeszcze miałam napisac waznego ale mi uciekło.... z koncentracja u mnie ostatnio nie tego...

my juz po bilansie.Marcel jest proporcjonalny i zdrowy.cisnienie nawet zmierzone i ma 80/40 co dorosłego moze powalic no ale dziecko to dziecko;-):-)był nawet grzeczny ale nie chciał pokazac gdzie ma ucho
Generalnie podobno rozwija sie prawidłowo a w kwestii mowy i wołania siusiu mamy kilka wskazówek jak nad tym pracowac i jakich typowych błędów nie popełniać zeby ułatwiać smykowi rozwój
na odpowiednim wątku podam "wymiary" mojego kawalera;-)żeby zachowac porzadek heheheZ Oli nie byłam u lekarza bo musiała iśc do przedszkola a po południu nie przyjmuje nasza pediatra tylko da druga krowa której nie cierpię
Wybiore sie z nią w przysżłym tygodniu ale póki co nie narzeka na ucho.jej w ogóle to nie boli tylko sie zatyka i nie słyszy na nie.Woskowinę odprowazam jej regularnie Audio sprayem.Okaże się co i jak po piątkowym basenie.jesli sytuacja sprzed tygodnia sie powtórzy bedę wiedziała co może byc powodem.
ja trzeci dzien dycham i kicham.to chyba jednak nie alergia jak sadziłam pierszego dnia.Przy pyłkach tylko kicham a teraz mam jeszcze duszności i bóle w klatce przy oddychaniu głebokim... najwazneisjze że dzieci zdrowe a ja to jakoś tam przeboleję;-):-)
cos jeszcze miałam napisac waznego ale mi uciekło.... z koncentracja u mnie ostatnio nie tego...
chyba jeszcze nie gratulowałam ci Ewuni

nie napisze nic o spaniu, żeby nie zapeszać, ale mała jest urocza... a Jola bardzo dobrze zniosła nowego członka rodziny, tylko, że dla niej jest to raczej Szymuś
no, ale takie uroki porodu:-)

wymarzoną i wyczekaną odkąd w niedzielę 18 kwietnia uroczyście wypuściliśmy Fifiego na wolność.Oli sama podjeła taka decyzję, nie chcielismy jej naciskać.Cieszy mnie ta jej empatia dla żyjątek.To jej wielka zaleta
Albo jak któraś dziewczyna ją przytuli to na głos mówi "ty to jesteś lepsza niż ona" ze wskazaniem na drugą paluchem. WRRR....