Hejka
Pamieta mnie tu ktos jeszcze :-)
Nadrobilam kilka stron grubsza poczytalam co u Was i troche mnie zmrozilo jak przeczytalam post Niekat.
Wczoraj dokonalam podobnego odkrycia w kupce mojej córci.Pojecia nie mm skad ta krew.Umówilam nas na piatek to GP i nie wyjde z gabinetu poki nie da skierowania badanie kalu. Prosilam juz go 2 razy (bo podejrzewalam ze zlpala jakes pasozyty w przedszkolu)ale mnie olal.
Niekat-duzo zdrowka dla Oli.Kurcze nie zazdroszcze to musi byc dla was straszne ,ale wierze ze wszystko sie pouklada:-)
doris -chyba nie mialam jeszcze okazji pogratulowac dzidziusia :-)Spokojnej ciazy kochana
Weronika-wow 19kg spora dziewczynka z Nelci a ile ma wzrostu?
Moja mala chyba od dobrego roku wazy 15 kg a wzrostu to niewiem bo dawno jej nie mierzylam
co do fotelikow moja wozi sie w takim
NEW CHILDS GRACO MIAMI PINK RECLINER LOGICO M CAR SEAT | eBay
ale mysle nad kupne podtawki bo mojemu przeszkadza ciagle montowanie i demontaz fotela kiedy jedzie do pracy i zazwyczaj mu sie nie chce wiec zamiast sie klucic to lepiej kupie podstawke niz ma dziecko jezdzic bez niczego.
Ech...normalnie juz mi czasem rece opadaja .....ale co tu bede wam trula
Gizia -tez jestem zszokowana szachami w przedszkolu haha mega
Ninja -fajne Tymon ma zainteresowania a traktory najlepsze haha.Moja Kaya nie uznaje lalek ,misiów itd uwielbia motory,pociagi ,samoloty ,samochody i roboty hahha.
Asia -jak Ty to wszystko ograniasz,dzieci dom i jeszcze praca.Podziwoam Cie kobieto
Tez musze sie pochwalic ze moja córcia jest przedszkolaczkiem. Chodzi w poniedzialki na 3 h a we wtorki i srody po 6h wiec mam troche luzu
Pozdrawiam...