Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zdrowy i śliczny..ale ja mam twardą macicę...i również mam brać fenoterol:-(już wzięłam pierwszą dawkę...i powiem wam ,że jestem strasznie rozedrgana:-(mam palpitacje servca masakra:-(i boję się czy bedzoie ok,bo to dopiero 18 tydz a ja już takie leki:-(pozdrawiam....Ja tez byłam dziś na USG i gin stwierdził po zmierzeniu główki, że ciąża jest młodsza i bez sensu jest robić to badanie. Zalecił żeby przyjechać za 2-3 tygodnie![]()
Ale i tak dobrze bo mógł zrobić badanie i skasować 200zł a ja dalej bym nic nie wiedziała. Trochę jestem zawiedziona, bo strasznie czekałam na to USG i miałam nadzieję że poznam płeć.
Dzidzia zlaczyla nozki i nic nie bylo widac, ale ze skoro tak sobie je laczy to musi to byc BAAARDZOOO wstydliwa dziewczynka :-);-):-) No i znowu musze czekac do nastepnej wizyty. Pozatym dostalam karteczke na badanie glukozy (o co chodzi w tym badaniu?) i "zaproszenie" do szkoly rodzenia. A ja myslalam ze jeszcze mam czas 

a fenetrol nei ty jedna bierzesz i brać napewno jeszcze nie jedna będzie i dzidzie sie rodza zdrowe:-) a dostałaś do tego leku jeszcze izoton czy coś takiego bo to neutralizuje skutki tego fenetrolu
i wstałam o 4
wyspana i zwarta