Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie też męczy sennosć.Potrafię spać non stop.Zwłaszcza teraz kiedy już nie pracuję.Właściwie to oprócz tego spania wszystko inne minęło-nudności itp.No oczywiście jakieś dziwne napady płaczu jeszcze mam,ale to chwilowe.Ja już miałam troche tych usg,ale to przez to moje krwawienie.Powiem wam,że z tygodnia na tydzień są takie różnice na tych zdjęciach że szokWitajcie dziewczynki :-) Jak poranek u Was ? Czy Wy też tak macie, że jesteście całymi dniami senne ? Bo ja strasznie. A nie bardzo mogę sobie na to pozwolić, bo pracuję. Ale za to mój mężczyzna taki milutki dla Nas... Obiadki gotuje, nie złości się jak wcześniej...Fajnie być w ciąży :-)
Jutro idę na pierwsze Usg. Wiecie może czy robią dopochwowe czy już takie normalne? Ja nie bardzo się orientuję, bo to moje pierwsze dzieciątko ;-) Ale kuzynka mi mówiła, że raczej dopochwowe, gdyż to podobno pozwala lepiej określić wiek ciąży. A Wy jakie miałyście pierwsze Usg? I w którym tygodniu ciąży, bo ja jestem wg kalkulatora BabyBoom w 5 tygodniu i 6 dniu ciąży.
Pozdrawiam i życzę miłego dzionka :-)
Super widoczki.Pewnie kolejne będzie za tydz.bo muszę znowu iść na kontrolę czy wszystko ok.Ale ja czuję,że już będzie dobrze.Pozdrawiam
.
, jeszcze chwilka i zaczniemy II trymestr i poczujemy sie lepiej
.

We wtorek mam kolejną wizytę i usg, a dzisiaj robiłam badania: morfologię, cukier, mocz. W poniedziałek wyniki. Zobaczymy :-). A brzusia rośnie 
Dziękuję. I teraz jak już się nauczyłam to będę zmieniać. To ;-)
Nie wymiotuję, tylko mam straszne nudności, poza tym niby wszysko ok, więc nie wiem skąd ten zły humor... Ale skoro Ty też tak masz, to chyba w normie :-)
Z tą myślą łatwiej to przetrwać. Pozdrawiam jeszcze raz i dobrej nocki
) humor zdecydowanie placzliwy ale tez i awanturniczy
wkurzaja mnie sasiedzi studenci ktorzy ciagle baluja i nie mam jak wypoczac
a caly dzien zmagam sie z moja buntownicza coreczka, ktora teraz przechodzi taki etap 

cıesze sıe bardzo ı wıtam nowo przybyle mamusıe!!Jutro idę na pierwsze Usg. Wiecie może czy robią dopochwowe czy już takie normalne? Ja nie bardzo się orientuję, bo to moje pierwsze dzieciątko ;-) Ale kuzynka mi mówiła, że raczej dopochwowe, gdyż to podobno pozwala lepiej określić wiek ciąży. A Wy jakie miałyście pierwsze Usg? I w którym tygodniu ciąży, bo ja jestem wg kalkulatora BabyBoom w 5 tygodniu i 6 dniu ciąży.
Pozdrawiam i życzę miłego dzionka :-)