reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

witam marcóweczki
ja mam termin na 3.03.08:-)
to będzie moja druga dzidzia:-)
pierwsza ciążę pzreszłam wzorowo a teraz jest do bani:-pmam nudności maiłam tez krwawienie z tego powodu już odwiedizłam szpital na tydzień czasu:no::-(
ale narazie jest spoxik odpukać(puk puk)
mam nadzieję ze się zadomowię na drugim wątku bo jeszcze pisze na kwietniu 2005:-)
Witam w marcóweczkach.Ja też jestem już kwietniówką 2005,ale na forum jestem dopiero "w tej ciąży".Powiem ci że też już byłam w szpitalu na parę dni i o dziwo(biorąc pod uwagę moją naturę)jestem bardzo pozytywnie nastawiona.I tak ma być!!Co złe to minęło,już tylko przed nami rosnące brzuszki.Pozdrawiam

reklama
kasiekch za wizyte bral 70 zl ale ja chodzialm jakis czas temu, na wizycie nie ma USG jak potrzeba to umawia sie z Toba w szpitalu On jest ordynatorem na Kaminskiego
ogolenie w gabinecie panuja starez metody typu slucha plodu przez taka trabke :-D ja oprocz tego chodzilam do CORFAMEDU do dr Bielickiego bo tam nowsza technologia :tak: i teraz tez tak robie... do 5 miesiaca bede chodzic do Corfamedu a potem przeniose sie do Malinowskiego jak cos to pisz na gg 9285284 bo moze nie wszystkie dziewczyny to interesuje :tak: to nie watek regionalny

Ja juz nie mam siły.drugi tydzien mija jak chodze jak cien.Męcza mnie straszne nudnosci a w piatek w pracy osunełam sie na fotel i nawet o tym nie wiedziałam.Dyrektor to widziałm i z miejsca wysłał do domu:(cały weekend spędziłam w łózku a dziś czuje sie dalej źle.Lekarz twierdzi zę wszystko jest w porzadku i nudnosci powinny wkrótce minąc.wkrótce tzn kiedy:(

ehh kolejna wizyta dopiero na mieisąć...chyba wybiorę sie wcześniej:(

i czemu nie widac mojego SUWACZKA:(

..........

no nareszcie:)dzieki za pomoc przyszła mamo:)

Niekat a nie możesz wziąść sobie już zwolnienia bo mi dał ajk źle się czułam:tak: i tez miałam raz omdlenie ale nei atk że się pzrewrociłam i wtedy mi gin mówił że gdyby się coś takiego powtórzyło to mam się zgłosić na patologie:no:
mma nadzieję że to nic poważnego i szybko minie

ide na urlop od czwartku... tylko dwa dni ale zawsze coś.Jak bedzie źle bardzo to pójde po zwolnienie ale w tej chwili mamy w firmie taka sytuację że jestem tu potrzebna zywa czy półzywa....takie zycie.ale Maleństwo jest najwazniejsze więc zrobie co trzeba...

reklama
Hej Dziewczyny!!!!!!!!!!!!
Witam nowe Marcóweczki i ich fasoleczki !!!!!!!!
Wizyta u lekarza ok. Wszystko w jak najlepszym porządku :-) I oczywiście mam zdjęcie swojego maluszka:rofl2:!!!!!!!!!!!!!!!! Jak mi się uda to umieszczę w wąteczku:-)

A co u Was mamusie ?
Ja właśnie do pracki wychodzę :dull:

Buziaczki !!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry