dorotaaa26
Fanka BB :)
Hej dziewczynki.
ja wozek tez juz mam dostalam od siostry ona tez ma malucha ale troche starszy 2.5roku takze jej juz nie potrzebny :-) a co do badan to ja chodze do panstwowego i nie place za badania ale przesada chodzic do panstwowego i placic za nie to po co te skladki
moj dzidzius daje juz popalic ostatnio tak sie wypiol ze nie moglam sie wogole ruszuc a moja starsza corcia obrazila sie na mnie i poszla w nogi spac.
ja wozek tez juz mam dostalam od siostry ona tez ma malucha ale troche starszy 2.5roku takze jej juz nie potrzebny :-) a co do badan to ja chodze do panstwowego i nie place za badania ale przesada chodzic do panstwowego i placic za nie to po co te skladki
moj dzidzius daje juz popalic ostatnio tak sie wypiol ze nie moglam sie wogole ruszuc a moja starsza corcia obrazila sie na mnie i poszla w nogi spac.
tyle że z Deltima.odzyły miłe wspomnienia bo dzis Oliwia wyciagneła dwa albumy ze zdjeciami ze swojego wczesnego dziecinstwa jeśli mozna tak nawzac jej niemowlęctwo;-)każde zdjęcie musiałm jej opowiedac osobno
lubie takie chwile i szczególenie teraz kiedy wiem ze juz niedlugo znów będe miała w domu takiego bobaska małego co lezy i macha nózkami i pacha sobie łapki do buzi i nuka sobie podtrzymuje żeby nie wypadł - heheh az mnie wzruszenie ogarnia

a zasypianie 2-3 . Mądra to ja nie jestem za bardzo, no ale książki najfajniej czyta się wieczorami
;-)

).