Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Ciekawy po kim taki niewstydliwy...
.Termin wg OM mam na 6 marca a wg USG na 5 marca....Modlę sie tylko żeby nie chciało mu sie wyjść 29 lutego bo przyszły rok jest przestepny
.bardzo sie cieszymy z meżem chociaz na dziewuszkę tez byśmy sie cieszyli.Powiedziałam małzonowi swojemu że dziewuszki mu nie daruję
, ze to zadna filozofia zrobić faceta :rach ciach skończył Stach.A te maleńkie sukieneczki są takie słodziutkie....ja mam sporo rzeczy po Oliwii i blixniakach od kuzyna ale z wiekszymi zakupami ciuszkowymi poczekam do poznania płci (jesli w ogłe sie doczekamCzesć Dziewczyny
Kiedys sie zarzekałam że bede Was nekac wpisami...ale jak widac nie dotrzymuję słowa.
Powiem Wam tylko tyle:bedę miała synka.Moj mały Leon wywalił swojego niewypowiadalnego tak, ze nie może byc watpliwości.Ciekawy po kim taki niewstydliwy...
.Termin wg OM mam na 6 marca a wg USG na 5 marca....Modlę sie tylko żeby nie chciało mu sie wyjść 29 lutego bo przyszły rok jest przestepny
.bardzo sie cieszymy z meżem chociaz na dziewuszkę tez byśmy sie cieszyli.Powiedziałam małzonowi swojemu że dziewuszki mu nie daruję
, ze to zadna filozofia zrobić faceta :rach ciach skończył Stach.A te maleńkie sukieneczki są takie słodziutkie....
Dziewczyny czy macie już duzo rzeczy dla dzidziunka ?
Bo ja mam najwiecej ciuszków w rozmiarze 62, troszke spioszków rozm 56...
W przyszłym miesiącu zamawiam pieluchy tetrowe, wanienkę i łóżeczko.
Wozek zamierzam zamówic po Świetach...A Wy???
) co do łózeczka i wanienki to tez mam po Oliwii a wózek kupujemy raczej w styczniu - upatrzony juz jest

)
):-)ale trauma!Chybabym złozyła sprawe w sądzie...(Facet w sklepie z art dla dzieci (świat dziecka) polecał teutonię, emmaljungę,herculesa, Xlander ...natomiast całkowicie odradzil wózek MUTSY co z kolei mnie lekko zdziwiło (powiedział ze zna przypadek że mutsy złamal sie jak dzidizor w srodku spał)

.Ja sobie od razu wyobrazilam ze to moje dziecko tam lezy i podziekowałam...Nie ukrywam że Mutsy urbanrider podoba mi sie...ale teraz z dopłata bym go nie wzieła!!!!
:-) ja juz mam duzo kupionych ubranek męskich w róznych rozmiarach od 56-74 zalezy co mi sie spodobało i ile kosztowało;-) po meli będa w użyciu tylko body i śpioszki no i tetrowe pieluchy do ulewania pójdą a reszta jak waniennka wózek i łózeczko dostanie w spadku po siostrze;-)