Hello!
Ja się właśnie z łóżka podniosłam

. Rano strasznie mnie bolał(a właściwie ciągnął) brzusio i bałam się wstawać. Miałam wrażenie, że mam delikatne skurcze. A ze snu wyrwała mnie mała bo jak leżałam na plecach to ona chyba siedziała mi na kręgosłupie i miałam jedną połowę brzucha taką twardą i wystającą jakby to była główka

. Oj to nie było zwykłe przebudzenie, ale otworzyłam oczy tak szeroko i trzeźwo jakby mi ktoś latarką po oczach zaświecił

. Powiem Wam, że się przestraszyłam, zrobiłam sobie kanapkę i wzięłam no-spe(bałam się na czczo). I tak leżałam od 9 do 13 i przeszło:-).
Iboyla- GRATULUJĘ LEONA(fajne imię-podoba mi się). A propos wózka to ten sam wybrałyśmy :-) my też chcemy kupić-a właściwie teściowie się zadeklarowali a my mamy upatrzeć- teutonie. Tylko zastanawiamy się czy kupić Mistral czy Fun system. Ha ha ha i to też nam doradzili w świecie dziecka:-)

może to w tym samym sklepie

:-) my byliśmy na Targówku (przy Ikea Marki). Zastanawialiśmy się jeszcze nad boogaboo, ale nie podobała nam się spacerówka bo dziecko cały czas siedzi a tylko kąt nachylenia jest zmieniany (dzidziuś nie prostuje kręgosłupa). My też nie bierzemy gondoli tylko wkład. Bo dzidziuś się nie naspaceruje w zimie (marzec to już się cieplej robi).
Niekat- ale masz rozkoszną córcię, mała fotomodelka

. Fajna ta tabelka, przyda mi się, bo też nie mogłam się połapac z tymi miesiącami-jak to jest.