KINDZIA100
Fan(ka)
czy wy wiecie ze od czwartku od godziny 14 zapisalyscie 9 stron !!!! nie ma mozliwosci byc na bierzaco
spokojnej nocki ciezarowki
spokojnej nocki ciezarowki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
).
) i pokazała jak masować aby nie mieć zastoju pokarmu po urodzeniu i patrzyła czy mamy predyspozycje do karmienia
. Mi powiedziała, że wsio oki i nie powinno być problemu. I ułożenie dziecka do karmienia pachowe czy jakoś tak;-).
. 

. A złapali chociaż tych rosjan? Dobrze, że miał taką opiekę lekarską, bo u nas w polsce miał by ciężko
.
:-)

To nie na moje nerwy, ale może się dziś wieczorkiem zbiorę! No, ale o tej godzinie to net chodzi super, może powinnam zmienić godziny surfowania

Oj opierdziele go rano- rzecz jasna jak się już obudzę

przy okazji zauwazyłam, ze jestem uzależniona od BB... cały czas tylko myślałam co u was ico u sierpniówek..

bede w Kraku w grudniu i tez wybieram sie na 3D.Gdzie bedziesz robic i kto ci bedzie robil??? Moze ja tez sie zalapie??
Ja robiłam w Ujastku, robił je mój gin, ale szczerze Ci powiem że nie ma szczególnej wprawy w robieniu usg3D. Normalne usg super, wszystko dokładnie posprawdzał, ale na 3D trochę mu nie wychodziło, obraz uciekał, nie wiem czy chciałabym Ci go polecić. Natomiast moja koleżanka robiła to usg w nowej klinice Macierzyństwo, tam był lekarz który się w tym specjalizuje i ma lepsze filmiki, jezeli Ci na tym zalezy to mogę Ci przeslac jego namiary. Pod wzgledem medycznym mysle ze obydwoje byli ok![]()

dobrze, że sie to szybko i dobrze skończyło, bo takie stresy i stresiki są niemile widziane..

oj aż mi się moje traumatyczne wspomnienia aktywowały... dobrze, że miał takie wsparcie:-)

u nas poród rodzinny jest darmowy... a z ginem i położną to indywidualne ustalenia.. mój gin do pacjentek, które chodzą do niego prywatnie przyjeżdża gratis, więc zostaje położna...