Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, szkoda tylko, że ja ostatnio po wszystkim mam zgagę i aż się boję cokolwiek jeść 

, ja nie mam nic przeciwoko Ślązakom, ani ich "gadaniu", po prostu nigdy nie wiedziałam, że nieświadomie wtrącam jakieś typowo Śląskie słownictwo:-)

Ale na święta już wszystko ma być gotowe.

. Dziś postanowiłam że ide do lekarza po zwolnienie (chociaż na tydzień). Niestety od soboty jestem tak przeziębiona że aż się męczę:-(.W pracy moi podopieczni często przynoszą jakieś paskudztwa dlatego postanowiłam że nie będe ryzykować. Moje koleżanki które obecnie też są w ciąży i tak się dziwią że jeszcze pracuję dlatego co tam, korzystam z moich praw-i odpoczywam!!!

Mam nadzieję ze juz tak zostanie na dobre bo fajki sa bee i nie chcę truc moich dzieci
w domu tez nigdy sie u nas nie paliło nawet jak byli palący goście to wychopdizli do kuchni i przy otwartym oknie albo jak piszesz na balkonie.jestem co do tego konsekwentna
nie znosze smrodu fajek na scianach i meblach w pokoju że nie wspomne o firankach i wszelkich tkaninach... OCHYDA
i teraz tylko muze męzusia odzwyczaic całkiem do porodu (obiecał mi!!!) choc to łatwe nie bedzie bo Łobuz pali juz ładnych pare lat...