Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie dość że nie mogliśmy znaleść wolnego miejsca w barach, gdy już wkońcu znaleźliśmy, do znajomych przyszli ich znajomi (w wieku powiedzmy 18-21) - prawie wszycyc palący
Myślałam że mnie diabli tam wezmą, no ale cóż. Ciuchy prześmierdnięte, myślałam że się uduszę! A na koncie mój małżon tak się uwalił, że było bliskie spotkanie z kibelkiem 

WRRRRRRRRRRRRRRRRR

Pozarlismy sie jak nigdy po czym oczywiscie przeprosil ale co z tego skoro dzis znow to samo. Mam ochote go udusicNo mamma- reala w Dublinie będzie mi ciężko znaleźć:-):-):-), bo tu tylko tesco-hihihi, ale za dwa tygodnie jestem w Polsce i real prawie pod nosem, to na pewno kupię:-):-)
Na gwiazdkę Przemko dostanie tablicę. Z jednej strony można malować kredą, a drugiej albo przyczepić kartki, albo malować mazakami, albo przyczepiać literki z magnesami.
ja mu nic nie mówie bo i tak widze go dwa razy do roku i mam go w d... - nie chcę sobie psuć klimatu i sama wychodze
ale fajki zdecydowanie mi przeszkadzaja (a sama paliłam)no i gonie męża co by nie palił w domu (na razie pali tylko w kuchni).
przegapiłam bo przez weekend nie siadałam do kompa
)
mam nadzieję ze nie uraziłam, bo jak sie izolujecie to może nie lubicie byc do Ślązaków porównywani 
:-)
taka ze mnei zołza
przy Meli nie pali
ja tez paliłam i wtedy mi to nei przeszkadzało a teraz
teśc tez apli ale teściowa go goni na pole więc mnie nie zadymuje;-)