reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Siwonia, to widzę, że chłopaki górą :-D
Z zabaw dla dzieci, to u nas jest ciastolina, kolorowanki - drukuję z sieci ulubione postacie z bajek. Papier kolorowy. Kupowałam taki z klejem (jak znaczki, wystarczy lekko zmoczyć i się przykleja) Cięłam na wąskie paski, Przemko odrywał z tego mniejsze kawałki i przyklejał na kartce. A potem wymyślaliśmy, co z tego wyszło i dorysowywałam resztę. Ale można też naklejać na kartkę z narysowanym obrysem np zwierzątka. Jakiś czas temu kupiłam Przemkowi nożyczki i teraz samo cięcie papieru kolorowego mu wystarcza. A jak już sobie powycina, to układamy z takich kolorowych kawałków domki, traktory, stworki.
Na gwiazdkę Przemko dostanie tablicę. Z jednej strony można malować kredą, a drugiej albo przyczepić kartki, albo malować mazakami, albo przyczepiać literki z magnesami.

reklama
Dzękuję, dziękuję za gratulacje:happy2::happy2: Faktycznie w naszych marcowych maluszkach zdecydowanie przodują chłopcy (przynajmniej wśród tych ujawnionych), a może dziewczynki są bardziej wstydliwe i się nie chcą pokazywać?:baffled:
Niekat naprawdę "widać" po mnie, że jestem ze Śląska:szok::szok: a Sosnowiec to przecież Zagłębie;-), no ale może mam jakieś naleciałości?...
Doris no i jak po USG?

Siwona Monika A- gratulacje
Siwona - ja jestem ze śląska i nie zauważyłam po twoich postach czegoś szczególnego a z tego co wiem to zagłębie raczej sie odizolowuje :-)

o tym głaskaniu brzucha też słyszałam dlatego ja od początku nie przesadzam z głaskaniem i tak jak niekat głaszcze jak kopie albo kładę rękę tylko

glitteryourway90d0b5c5vn7.gif

Monika, gratulacje córczki!!
A tak a' propo ujawniania .... moja na poprzednim USG miała "ściśnięte" nóżki i sie nie dała podglądnąć i wszyscy się śmialiśmy, że skoro łączy to musi to być dziewczynka ..... I faktycznie się sprawdziło :-D:-)

Monika- Moje gratulacje!!! Oj dziewczynki chyba doganiają chłopców:-)

Ja się delikatnie powstrzymuję od głaskania brzuszka, ale jak kopie mała (a kopie non stop) to trudno się powstrzymać:zawstydzona/y:. Moja córcia śpi chyba tylko jak ja śpię, bo tak to szaleje cały czas:-D.

Gratuluje wszystkich niedawno 'odkrytych'dziewczynek i chłopców:-):-):-):-):-)Siedzę w domu i pokryjomu piszę bo akurat wysłałam moich facetów na zakupy,a jak mąż jest w domu to się wkurza że non stop przesiaduję na tym necie:sorry::cool::cool2::-p:-Dto jest nałóg już teraz.....Miłego weekendku:happy2::happy2::happy2::-):tak::happy2:

reklama
cześć dziewczyny!!:-)
Dzięki za wszystkie miłe słowa i trzymanie kciuków - zaraz mi lżej na duszy:-):tak:
Byłam dzisiaj u gina no i jest bez zmian - czyli dobrze ze nie jest gorzej:-). nadal fenoterol i leżenie, jakoś to wytrzymam;-)
Telma 78 jestem z wielkopolski - mieszkam na wsi koło Wolsztyna ( Siedlec )
Siwona - gratuluje synka:-)
Monika A - gratuluję córci:-)
Ja mam USG 22 grudnia i mam nadzieję że dzidzia zrobi prezent gwiazdkowy i pokaże co ma między nóżkami:tak: Pozdrowionka:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry