reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Dzień dobry kochane Marcóweczki!
No mój mężula też jest sobie panem, bo pracuje u siebie i co z tego?:wściekła/y:
Jak wczoraj wieczorem pisałam, miałam ambitny plan zrobienia mu karczemnej awantury, ale kiedy wszedł do sypialni i zobaczyłam jaki jest zmęczony, że ledwo żyje, to nawet moje ciążowe hormony wzięły sobie na wstrzymanie! I teraz się ciesze,że się powstrzymałam!
mrowa- mi do kataru i wszystkiego co z nim związane, doszedł ból gardła i kaszel, zaraz idę zrobić sobie syropou z cebuli-ble,ble... Jedyna pociecha,że dzsiaj już mi leci katar z nosa, bo wczoraj miałam dopiero początek, więc nos zapchany, ból skroni, głowy aż oddychać nie mogłam- dziś lepiej!
niekat- skurcze braxtona-hicksa to brzuch się tak napina, robi twardy, czasem jest to bolesne, ale ja nigdy nie miałam w dole brzucha, tylko raczej właśnie cały brzucghol się napinał! koniecznie powiedz ginowi, całkiem możliwe, że to od przemęczenia!
A jak często masz te skurcze?
mamma- no z tego co mówisz Jaś ma się lepiej skoro idziecie na śnieg! Trochę byłam w szoku jak napisałaś,że idziecie na śnieg, bo u nas to 15 stopni jest, a jak dzwoniłam rano do Polski to mama też mi nic o śniegu nie mówiła!:-):-)
No i super,że z Gabrysią wszystko ok! Uśmiałam się z tych twoich dwóch porodów w najgorszej wersji- ale jazda!!!!;-):-D;-)
asze- odezwij się co u Ciebie, jak się czujesz?

Niekat koniecznie powiedz ginowi o tym ja bym powiem szczerze zadzwoniła do niego i mu powiedziała bo moze będziesz musiec brac jakieś lekarstwa:confused2::-(
Marteczka tutaj masz instrukcję jak wkleić suwaczek
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/jak-wstawic-suwaczek-78/
i zapomniałam cię przywitac:zawstydzona/y: wiec czynię to teraz super ze nas znalazłas i będziemy razem klikac;-)
Telma kuruj się kuruj nie rozkładaj sie :tak:u mnei tez biało na dworze:-)ale paskudnie wieje:no:

I u nas paskudna pogoda, śnieżek popruszył , co prawda niedużo ale jest. No i wieje jak diabli, chyba nie wyjde z domku dziś.
No i najnowsza nowinka z tatą - jutro wychodzi (miał w poniedziałek ale utrzymywała mu się gorączka i nie wiedzieli dlaczego), a dziś dzwonił rano że zrobili mu Echo serducha i zastawka się domyka :-D:happy::-D
Ciesze się jak nie wiem, jutro już będzie w domku, a 4-go jedzie do senatorium to sobie wypocznie.

Widze, że ja to się czuje książkowo, żadnych skurczów nie mam (albo mam ale nie wiem :zawstydzona/y:)
Kurcze niekat - lepiej zadzwoń do ginka, albo mocno ściskaj nóżki bo to jeszcze nie czas żeby witać dzidziusia!

Weronikaa- super,że z tatą ok, dobr wiadomości!
Niekat- daj znać co u Ciebie, bo jakaś spokojna dzisiaj jesteś!
Giza- a jak twoje skurczyki, przeszły, bo wczoraj nic na ten temat nie pisałaś?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry