M
marzena78
Gość
czesc dziewczyny
widze ze piszecie cały czas.
Ja chodze do pracy i nie mam kiedy pisac ale was pozdrawiam.Nie chce mi sie chodzic juz do pracy bo przytyłam 15 i jest mi ciezko , ale jak siedze w domu to jest jeszcze gorzej wiec poki co to chodze do pracy.
Zdrówka zycze wam wszystkim.
P.S. Zastanawiam sie czy isc na impreze w restauracji andrzejkowa co o tym sadzicie, boje sie ze bede mezowi gledzic aly juz isc do domu?
widze ze piszecie cały czas.
Ja chodze do pracy i nie mam kiedy pisac ale was pozdrawiam.Nie chce mi sie chodzic juz do pracy bo przytyłam 15 i jest mi ciezko , ale jak siedze w domu to jest jeszcze gorzej wiec poki co to chodze do pracy.
Zdrówka zycze wam wszystkim.
P.S. Zastanawiam sie czy isc na impreze w restauracji andrzejkowa co o tym sadzicie, boje sie ze bede mezowi gledzic aly juz isc do domu?
zobaczymy pod koniec...
rzeczywisćei nazwisko inne niz na BB
;-)i zdjęcia masz tam fajne tylko Ciebie na nich mało;-)za to naoglądałm sie Twojej Amelki
super dziewuszke masz w domku - tylko jak Ty mnie tam znalazłas to w głowe zachodze - czyżby po nicku
bo nawet nie wiem czy jest taka mozliwosć - w każdym razie bardzo mi miło;-)
Z rana wziełam sie za porzadki w chacie i jak juz siadłam to była 11. znów dzis miałam tego skurcza ale był duzo lżejszy..
a tak mi sie chce tym autobusem jechac ze o Boshe kochany - moze uda mis ie auto od taty wydebic hehe ale własna wode i kubeczek wezmę na wszelki wypadek bo ja lubie byc na wszytsko przygotowana