reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
no tak wspolczuje kochana jak sobie przypomne ze tez mialabym spedzac w pracy po 12 h na nogach to zylaki jak nic,szczegolnie ze mama moja jak byla ze mna w ciazy to dostala idz jedz nakarm tego malego"pasozyta" w brzuchu;-)

Marzena ja bym poszła na ta impreze w końcu tobie tez się coś nalezy ;-)
Niekat znalazłam po numerze gg;-) mam nadzieję że się nie gniewasz;-)
w moim labie dają glukozę poprostu jest w cenie badania miałam tylko cytrynke wyciśniętą;-)i ksiązkę żeby się nei nudzić godzinkę;-)
Marteczka ja zażywam prenatal, hemofer bo mam granice bliską anemi i teraz magnocal bo mnie skurcze łydek łapia:wściekła/y::baffled:
a jeśli chodzi o termin to mam zaarz za tobą ale każda z ans moze cię wyprzedzić jeśli dzidzi sie bedzie spieszyło:-D
super ze ci sie udało wkleic suwaczek:-)

Marteczka i trzymaj tak dalej z niepaleniem:tak::-)
No i najważniejsze nie mam cukrzycy ciążowej :-) wyniki ok :-)
Kondzik szaleje nawet lekarza kopnał jak ten robił USG widziałam siusiaka :-D :sorry2: of course Kondzia ;-)
jest juz duzy i niewiadomo czy nie bedzie większy od Meli :sorry2:
mam nadzieję ze nie bedzie miałw ięcej niż 4 kg po urodzeniu

no nawet pare suwaczkow...
jejku a co ile wam kaze lekarz badania robic?
ja mialam dopiero raz :confused:i to jakos w wakacje fakt faktem nie narzekam na samopoczucie i zdrowko,odpukac...wiec pewnie dlatego, albo dlatego ze malo nie zemdlalam na tym pobieraniu krwii:-p w koncu jest ordynatorem na ginekologii to powinien sie znac,znajome go chwalily ja tez nie narzekam

Marteczka ja juz miałam morfologię i mocz czyli standardowe robione chyba 3 razy i mówił ze po nowym roku znów zrobimy;-)
wydaje mi się że za mało amsz tych badań:dry: bo w każdym trymestrze powinno byc zrobiona raz morfologia plus mocz

reklama
ja krew i mocz mam robione co drugi miesiąc do tego 2 razy hbs i glukoze i raz anty Rh
u mnie na szczęście nic się nie dzieje i dobrze się czuję więc te badania mam co drugą wizytę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry