reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Mrowcia to dobrze sobie przytylas a ja sie martwilam...ale ty juz masz dziecko i wiesz jak ci waga spada po ciazy,a ja nie:-(i zadne rozstepy?nic takiego???
o moj maly oszolomek lubi wieczorkami buszowac.nie kopie mnie mocno,a ostatnio na usg sie za glowe lapala:dry:

reklama
kurczak nie nadazam za wami:-pja badania morfologie i mocz mialam 07.08 to pewnie w tym trymestrze tez mnie czekaja:dry:
wstawialyscie do galerii bb jakies zdjecia???bo jest ich tam troche,a jakie fajne te dzieciaczki:happy2:a wogole to na poczatku ,liczac z cyklu,a ja nie za dokladnie pamietajac kiedy byla ostatnia miesiaczka,wyliczyl mi termin na 12.02 ale cos mi nie pasowalo bo pamietalismy kiedy "TO"nastapilo i mowilam mu ze na moje oko to bedzie +2tyg
i jak robil usg w pazdzierniku to zmierzyl ja i mowi ze jest za duza na ten wiek ciazy wiec termin ustalil na 01.03.przy najblizszym usg ma ja dokladnie zmierzyc i ustalic na 100%

Mrowa - te 15+ to dość sporo :sorry2: Ale grunt, że dzidziuś zdrowy i że wyniki wporządku! Nie masz cię co martwić, bo napisała Marteczka - już byłaś w ciąży i wiesz jak Ci ciałko powraca po przytyciu ..... my dopiero zobaczymy :dry:

Marteczko
- ja miałam na samym początku cały komplet badan, teraz na poprzedniej wizycie krew + mocz i glukoza 50 (pierwszy raz), a teraz powtórka (2raz) Toxo + hormony tarczycy czyli TSH, FT3 i FT4.
Tak, że praktycznie co wizyte "coś wymyśla" nowego ;-) a też się dobrze czuje i nic mi nie dolega.

macie jakies sposoby na zgage bo mi sie manti skonczyl a do apteki kawalek:-(a juz nie moge bo zaraz chyba zwymiotuje!trzeba miete zaparzyc
chyba ta moja dziewczyna sie juz z wlosami dlugimi urodzi:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry