reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

dzieki Mrowa migdaly mam tyle ze z wloch i sa w skorupkach a jednego "dziadka" do orzechow juz na nich zlamalam wiec...musze kupic rozlupane:confused2:
ale wam fajnie a mi nie powiedzial pipek jeden ile ma wagi i ile mierzy cm.juz ja go dojade pytaniami przy najblizszej okazji!!!jestem madrzejsza teraz o to forum.a kupilam takie fajne ksiazki,tyle ze ja nie lubie czytac:-p

reklama
Marteczka to tłuc tłuczkiem do miesa;-) z tego co mi mój gin mówił to nie da sie zmierzyc naszych bobasów dokładnie bo nawet po porodzie nei są w stanie tego zrrobić;-)

na razie tylko na chwileczkę, i nie mam czasu Was poczytać. Byłam u lekarza. Na razie nospa i odpoczynek, więc od jutra byczę się na zwolnieniu. Szyjka na szczęście nie ucierpiała przez te skurcze, ale gdyby się nasiliły to mam się pokazać. Wyszła mi podwyższona glukoza, więc muszę zrobić obciążenie z 75g glukozy i mam skierowanie do diabetologa. Koniec ze słodyczami i innymi pychotkami.

Marteczka, czytalam ze swiezy ananas pomaga na zgage. sprobowalam i rzeczywiscie na mnie dziala. codziennie wcinam miseczke w pracy po lunch'u.

ja mialam juz 4ry usg a jutro kolejny. za zadne nie trzeba bylo placic ale tu wszystko troche innaczej jest niz w PL. jutro o tej porze moze juz bede znala plec :-). nie moge sie doczekac!:rofl2::biggrin2::yes::-D

Tzn. wywiad - oprócz tarczycy nic mi nie dolega, i jako tako ona też mi nie dokucza (oprucz tego że moja przemiana materii jest do du... :wściekła/y: i chyba przez to waże tyle ile waże choć wcale nie jem dużo), tyle że mam te guzki.
Miałam mieć w styczniu robioną biopsje, ale powiedziałam że planujemy dzidzia to mi powiedziała, że skoro tak to i tak mi się tam cuda podzieją i to odłożyła.

Moja Ginka bierze 50zł za wizyte, to wsumie niedużo, a czy uważa - nie sądzę żeby jakoś szczególnie mnie traktowała. Ze zwolnieniem coś tam kiedyś marudziła, bo jestem od samego początku choć dobrze się czuje, ale ze względu na prace wykonywaną (pracuje w drukarni w smrodzie, brudzie, huku itd) każe jej pisać na "moją odpowiedzialność".

Mrowa - no właśnie teraz się przeraziłam jak napisałaś że Twój chlopak będzie wielki, a przecież Ty jesteś o blisko 2 tyg do przodu :shocked2:

giza - nie martw się mnie po 50g wyszedł strasznie wysoki wynik i już miałam wizje wizyty u diabetologa nawet już wypytał co i gdzie no i ta czarna wizja o dietach ale po 75g wyszło w normie u ciebie też tak będzie po 75 są lepsze wyniki

nie no przeciez to ile sie wazy zalezy od wzrostu,wielkosci bobaska,macica tez ladnie wazy,no i od uwarunkowan genetycznych blee blee itp.itd.

a znam ten bol jak sie czeka na wiadomosc o plci,jestes w sklepie nie mozesz sie oprzec ciuszka,tylko jaki kolor jak nie wiadomo komu???ja tak mialam a ze chodze do lekarza co 3tyg wiec nas trzymala 6tyg,bo a to zle sie ulozyla,a to se pepowine wepchala miedzy nogi,zeby siusiaka dla taty i dzidkow udawac az w koncu dla mamusi pokazala wareczki...:-D

reklama
to wypasione te wasze pociechy!!!na tych witaminach rosna jak na drozdzach;-)dobrze beda takie fajne klocuszki,grubiutkie,a po porodzie waga lubi spadac wiec chociaz bedzie z czego:-p
MrsF no masz racje ze w anglii jest inaczej mojego meza brat siedzi tam juz 5 lat
u nas to tylko patrza zeby za wszystko cie kasowac,a wspaniala okazja sa sluby i wesela i ciaza bo nikt w tych przypadkach nie chce sobie zalowac...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry