sim77
Zadomowiona(y)
Kochane jestescie juz mi lepiej! :-)
Jutro umowie sie na wizyte.
Fajnie ze macie juz po dzieciaczku w domu, ja wlasie najbardziej sie ciesze na swieta z dzieckiem. dzieci tak fajnie sie ciesza z najbanalniejszych prezentow. Nie moge sie doczekac zmiany mojego tj naszego zycia! Za rok Mikolajki beda inne!
Dzis sprawdzilam - zostalo mi raptem 86 dni (do pierwszego wyznaczonego terminu) przegapilam magiczne 100 dni!
Jutro umowie sie na wizyte.
Fajnie ze macie juz po dzieciaczku w domu, ja wlasie najbardziej sie ciesze na swieta z dzieckiem. dzieci tak fajnie sie ciesza z najbanalniejszych prezentow. Nie moge sie doczekac zmiany mojego tj naszego zycia! Za rok Mikolajki beda inne!
Dzis sprawdzilam - zostalo mi raptem 86 dni (do pierwszego wyznaczonego terminu) przegapilam magiczne 100 dni!
Ide sie popluskac i lulac...jutro znowu do pracy.Piątek wiec bedzie ciezko.Dobranoc Kochane,miłej i ,,przytulnej'';-)nocki zycze.
dokałdnie parcie na dół jakby miało mi wszytsko wypaśc z tym zę ja takie uczucie miewała i rpzed ciążą tylko po jakimś "hard corze" łózkowym (maraton)
dlatego mnei to się kojarzy z tym.Bez sexu dolegliwosc ta nie występowała.teraz ustała zupełnie

)
bo wy tez macie i to cały czas